Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ομαδική εκτέλεση Σύρων αιχμαλώτων πολέμου από την Αλ Κάιντα (Αλ Νούσρα) – (φωτο)

Ομαδική εκτέλεση Σύρων αιχμαλώτων πολέμου από την Αλ Κάιντα (Αλ Νούσρα) – (φωτο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αεροδρόμιο, Αιχμάλωτοι Πολέμου, Αλ Κάιντα, Αλ Νούσρα, Ισλαμιστές, Συρία, Τζιχαντιστές,

Στις 9 Σεπτεμβρίου σας μεταδώσαμε την είδηση ότι η Αλ Κάιντα (Αλ Νούσρα, όπως ονομάζεται στη Συρία) και η “μετριοπαθής” συριακή αντιπολίτευση, η οποία είναι τόσο μετριοπαθής όσο και σύμμαχος της Αλ Κάιντα, κατέλαβαν το στρατιωτικό αεροδρόμιο Αμπού Ντουχούρ (Abu Duhour) στην επαρχία Ιντλίμπ στην βορειοδυτική Συρία, το οποίο πολιορκούσαν εδώ και δύο χρόνια.

Στις 10 Σεπτεμβρίου σας δείξαμε τις φωτογραφίες των Σύρων στρατιωτών που πιάστηκαν αιχμάλωτοι πολέμου κατά την κατάληψη του αεροδρομίου από τους “μετριοπαθείς” τζιχαντιστές και τα αιμοβόρα τέρατα της Αλ Κάιντα.

Νωρίς το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου είδαμε να αναρτούνται στο Twitter οι φωτογραφίες της ομαδικής εκτέλεσης των Σύρων αιχμαλώτων πολέμου από την Αλ Κάιντα και τους συμμάχους της, την υποτιθέμενη “μετριοπαθή” αντιπολίτευση της Συρίας που υποστηρίζεται από την Τουρκία και τώρα θέλει να τους υποστηρίξει και η Γαλλία.

Τις εικόνες αυτές πρέπει να τις δει καλά και η Ουάσιγκτον. Κάθε σφαίρα βοήθεια στη “μετριοπαθή” αντιπολίτευση, είναι σφαίρες στα τουφέκια της Αλ Κάιντα. Συνέλθετε κύριοι. Δεν υπάρχει πλέον μετριοπαθής αντιπολίτευση στη Συρία. Ίσως να υπήρχε στην αρχή της εξέγερσης το 2011. Σήμερα, έτος 2015, είναι ένας πόλεμος μεταξύ εκείνων που υπερασπίζονται το κοσμικό κράτος και των άλλων που μανιασμένα θέλουν να επαναφέρουν τον μεσαίωνα.

Είναι μια αναμέτρηση μεταξύ των ανθρώπων της λογικής και των παρανοϊκών οπαδών του χαλιφάτου, των θρησκόληπτων και δεισιδαιμόνων βαρβάρων της Μέσης Ανατολής.

Ιδού κύριοι της Δύσης ποιους υποστηρίζετε στη Συρία. Τους εγκληματίες πολέμου, τους τρομοκράτες της Αλ Κάιντα.

aerodromio_syria1 Στην αρχή έστησαν όλους τους αιχμάλωτους Σύρους στρατιώτες στη σειρά, στη μέση του αεροδιάδρομου, και στη συνέχεια τους εκτέλεσαν. Μετά, τα γνωστά παρανοϊκά καθάρματα, δεν παρέλειψαν να βγάλουν και αναμνηστικές φωτογραφίες πάνω στα πτώματα άοπλων στρατιωτών που εκτελέστηκαν ενώ είχαν παραδοθεί.

aerodromio_syria2

Σχετικά άρθρα