Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ιρακινοί σιίτες πολιτοφύλακες ανάρτησαν βίντεο με μάχες ενάντια στο Ισλαμικό Κράτος

Ιρακινοί σιίτες πολιτοφύλακες ανάρτησαν βίντεο με μάχες ενάντια στο Ισλαμικό Κράτος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλ Χασχντ Αλ Σαάμπι, Βίντεο, Ιράκ, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμιστές, Σιίτες, Τζιχαντιστές,

Οι ιρακινές πολιτοφυλακές, αποτελούμενες κυρίως από εθελοντές Ιρακινούς σιίτες στο θρήσκευμα, γνωστές ως Αλ Χασντ Αλ Σαάμπι, εκπαιδευμένες και εξοπλισμένες από το Ιράν, είναι οι δυνάμεις του Ιράκ που στο πλευρό του ιρακινού τακτικού στρατού (εκπαιδευμένος και εξοπλισμένος από τις ΗΠΑ), μάχονται ενάντια στο Ισλαμικό Κράτος.

Εάν δεν υπήρχαν οι σιίτες πολιτοφύλακες, που δεν υστερούν σε αγριότητες από το Ισλαμικό Κράτος, είναι αμφίβολο εάν το Ιράκ θα μπορούσε να σταματήσει την τζιχαντιστική λαίλαπα, όσο κι αν βοηθούσαν οι Αμερικανοί με αεροπορικές επιδρομές.

Είναι σκληροί μαχητές, συνηθίζουν να αποκεφαλίζουν, να καίνε ζωντανούς και να γδέρνουν τους τζιχαντιστές. Η σύγκρουση Αράβων σιιτών και Αράβων σουνίτων στο Ιράκ είναι παλιά, δεν περίμεναν τώρα για να βγάλουν ο ένας τα μάτια του άλλου.

Οι Ιρακινοί σιίτες πολιτοφύλακες ανάρτησαν στο διαδίκτυο ένα βίντεο με πλάνα από τον πόλεμο που διεξάγουν ενάντια στο Ισλαμικό Κράτος.

Με μουσική υπόκρουση εμβατήριο που χορεύεται και ως τσιφτετέλι, οι σιίτες παρουσιάζουν τις μαχητικές τους ικανότητες και το υψηλό ηθικό τους.

Δείτε το βίντεο:

Σχετικά άρθρα