Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αυτοκόλλητα από το Ισλαμικό Κράτος ζητάνε από τους Καναδούς να εξισλαμιστούν, αλλιώς…

Αυτοκόλλητα από το Ισλαμικό Κράτος ζητάνε από τους Καναδούς να εξισλαμιστούν, αλλιώς…
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Καναδάς, Κεμπέκ, Τζιχαντιστές,

Έκπληκτοι έμειναν πολλοί κάτοικοι του Κεμπέκ στον Καναδά όταν είδαν κολλημένα πάνω στα παρμπρίζ των αυτοκινήτων τους αυτοκόλλητα που έγραφαν:

“Το Κεμπέκ είναι γη του Αλλάχ – Πρέπει να εξισλαμιστείτε, αλλιώς…”.

Σύμφωνα με τα καναδικά Μέσα, τουλάχιστον 100 αυτοκίνητα βρέθηκαν με το απειλητικό αυτοκόλλητο που φέρει υπογραφή από το Ισλαμικό Κράτος.

Ο Ετιέν Μπλε, που βρήκε το αυτοκόλλητο και στο δικό του αυτοκίνητο, δήλωσε σε τοπικό κανάλι ότι, “εμένα, μου φαίνεται ότι όποιος το έκανε αυτό το πίστευε, αλλά θεωρώ ότι ήταν χάσιμο χρόνου (σ.σ. από την πλευρά του). Δεν νομίζω ότι κάτι τέτοιο θα μπορούσε να συμβεί στο Κεμπέκ”, δηλαδή να εξισλαμιστούν οι κάτοικοι, αλλιώς… ποιος ξέρει τι τους περιμένει.

Η Αστυνομία του Κεμπέκ έχει πληροφορίες ότι τέσσερα άτομα που φορούσαν μπούργκες εθεάθησαν να απομακρύνονται από τα παρκαρισμένα αυτοκίνητα, που αργότερα βρέθηκαν με τα αυτοκόλλητα.

Αστυνομικές πηγές επισημαίνουν ότι έχουν λάβει σοβαρά την υπόθεση και την ερευνούν με προσοχή.

Ο Χαρούν Μπουαζί, εκπρόσωπος της Ένωσης Μουσουλμάνων και Αράβων που τάσσονται υπέρ του κοσμικού κράτους (Laicite) και του διαχωρισμού της θρησκείας από την πολιτεία, όπως ισχύει στη Γαλλία, δήλωσε ότι δεν θα ξαφνιαζόταν εάν η όλη η ιστορία με τα απειλητικά αυτοκόλλητα είναι έργο κάποιου που θέλει να προσβάλλει τη μουσουλμανική κοινότητα.

Σχετικά άρθρα