Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πούτιν και Μεντβέντεφ “χτυπιούνται” στο γυμναστήριο στο σπίτι του Προέδρου

Πούτιν και Μεντβέντεφ “χτυπιούνται” στο γυμναστήριο στο σπίτι του Προέδρου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βλάντιμιρ Πούτιν, Κρεμλίνο, Ντμίτρι Μεντβέντεφ, Ρωσία,

Φωτογραφίες του Ρώσου προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν και του πρωθυπουργού Ντμίτρι Μεντβέντεφ, που γυμνάζονται παρέα, έδωσε στη δημοσιότητα το Κρεμλίνο την Κυριακή.

Φορώντας ένα λευκό μπλουζάκι, φόρμα και αθλητικά παπούτσια, ο Πούτιν ασκείται σε ένα μηχάνημα, με τους επικριτές του να αναφέρουν ότι πρόκειται του Κρεμλίνου για άλλη μια προσπάθεια να αναδείξει το αθλητικό προφίλ του προέδρου.

gumnastiki-me-ton-poutin

Μετά τη γυμναστική, στην κατοικία του Πούτιν στο Μποτσάροφ Ρουτσέι της Μαύρης Θάλασσας, κοντά στο Σότσι, ο πρόεδρος και ο πρωθυπουργός έκαναν μπάρμπεκιου και ήπιαν τσάι.

poutin-mentbentef (1)

Η δημοτικότητα του Πούτιν παραμένει πολύ υψηλή, αν και έχει πέσει ελαφρά τους τελευταίους μήνες. Μια δημοσκόπηση που δημοσιεύτηκε την Παρασκευή στην οικονομική εφημερίδα Vedomosti έδειξε ότι το 72% των Ρώσων θα τον ξαναψήφιζαν αν γίνονταν τώρα εκλογές. Τον Μάιο το ποσοστό αυτό ήταν 76%.

Σύμφωνα με την εταιρεία δημοσκοπήσεων Levada Center, το ποσοστό αποδοχής του Πούτιν ήταν στο 61% τον Νοέμβριο του 2013 – το χαμηλότερο από το 2000 όταν εξελέγη για πρώτη φορά πρόεδρος – αλλά ξεπέρασε το 80% στις αρχές του περασμένου χρόνου, όταν ξέσπασε η κρίση στην Ουκρανία.

Σχετικά άρθρα