Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Έδειραν οικογένεια στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης επειδή ήταν Σαουδάραβες

Έδειραν οικογένεια στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης επειδή ήταν Σαουδάραβες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αεροδρόμιο, Αεροδρόμιο Ατατούρκ, Κωνσταντινούπολη, Σαουδική Αραβία, Τουρκία,

Μια γυναίκα από τη Σαουδική Αραβία και οι έφηβοι γιοι της έφαγαν το ξύλο της αρκούδας στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης από άνδρες της Ασφάλειας του αεροδρομίου, ενώ τα αγόρια κρατήθηκαν και για μια ημέρα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Sada, το περιστατικό συνέβη την Τετάρτη. Δίχως κανέναν λόγο και αιτία, ξαφνικά οι άνδρες της τουρκικής Ασφάλειας σηκώθηκαν από τις θέσεις τους και άρχισαν να δέρνουν τη γυναίκα και τους γιους της, ενώ ο πατέρας τους περίμενε έξω από το αεροδρόμιο.

Ο πατέρας της οικογένειας περιγράφει ότι οι άνδρες της Ασφάλειας ξυλοκόπησαν την οικογένειά του όταν η γυναίκα του κατά λάθος στάθηκε σε έναν ειδικό χώρο μόνο για άτομα με ειδικές ανάγκες, ενώ στη συνέχεια έδειραν και τους γιους του στην προσπάθειά τους να σταματήσουν τους Τούρκους ασφαλίτες από το να δέρνουν τη μητέρα τους.

“Τρεις άνδρες επιτέθηκαν και άρχισαν να δέρνουν τον 14χρονο γιο μου και τον πιο μικρό του αδελφό. Αμέσως μετά ακόμα επτά άνδρες ενεπλάκησαν στον ξυλοδαρμό, φωνάζοντας ‘Σαουδάραβες, Σαουδάραβες’. Υπήρξαν και ορισμένοι επιβάτες που προσπάθησαν να σταματήσουν τους άνδρες της Ασφάλειας”.

“Στη συνέχεια πέρασαν χειροπέδες στους γιους μου και τους πήραν στο κρατητήριο. Όταν η γυναίκα μου είδε αυτή τη σκηνή, σωριάστηκε στο πάτωμα”.

Στον πατέρα δεν επιτράπηκε να δει τα παιδιά του, παρά τις προσπάθειες του διευθυντή της αεροπορικής εταιρείας της Σαουδικής Αραβίας στο αεροδρόμιο.

Τελικά τα δύο αγόρια αφέθηκαν ελεύθερα την Πέμπτη, μετά από παρέμβαση της Πρεσβείας της Σαουδικής Αραβίας.

“Όταν είδα τα αγόρια μου, ανακάλυψα ότι είχαν χτυπηθεί και προσβληθεί. Δεν καταλαβαίνω όλο αυτό το μίσος για τους Σαουδάραβες”, είπε ο πατέρας.

Σχετικά άρθρα