Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

10χρονη δέχθηκε επίθεση καρχαρία αλλά ξαναβούτηξε για να σώσει φίλη της

10χρονη δέχθηκε επίθεση καρχαρία αλλά ξαναβούτηξε για να σώσει φίλη της
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Επίθεση Καρχαρία, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Καρχαρίας, Φλόριντα,

Το χάρο με τα μάτια της είδε μία δεκάχρονη στη Φλόριντα των ΗΠΑ, καθώς δέχθηκε επίθεση από καρχαρία την ώρα που κολυμπούσε αμέριμνη στη θάλασσα.

Η μικρή έχει μετατραπεί σε ηρωίδα της Φλόριντα, αφού παρά το γεγονός ότι δέχθηκε ένα μεγάλο δάγκωμα από τον καρχαρία, κατάφερε να ξεφύγει και στη συνέχεια ξαναγύρισε στη θάλασσα για να σώσει ένα μικρότερο κοριτσάκι που κιδνύνευε.

Ο πατέρας της ατρόμητης μικρής, ο Ντέιβ Σάρμακ, διηγήθηκε συγκινημένος την περιπέτεια της κόρης του.

Η δεκάχρονη Κέιλι Σάρμακ κολυμπούσε στο Τζάκσονβιλ όταν δέχθηκε το δάγκωμα του καρχαρία στο δεξί της πόδι.

«Αισθήνθηκε το δάγκωμα και γυρνώντας το κεφάλι της είδε το πτερύγιο του καρχαρία» εξιστορεί ο πατέρας της κόβωντας την ανάσα στους ακροατές του σταθμού WJTX

Στη συνέχεια, σύμφωνα με τη μαρτυρία του πατέρα της, η μικρή κατάφερε να βγει στην παραλία, φωνάζοντας στην μικρότερη φίλη της – 6 χρονών – να βγει από τη θάλασσα γιατί υπήρχε καρχαρίας. Η μικρή ωστόσο δεν άκουγε, με αποτέλεσμα η δεκάχρονη αιμόφυρτη αλλά χωρίς να το πολυσκεφτεί να ξαναβουτήξει στη θάλασσα και να την τραβήξει έξω.

Η μικρή ήρωας της Φλόριντα νοσηλεύεται στο νοσοκομείο και ο πατέρας της δηλώνει αισιόδοξος για την ανάρρωσή της, τονίζοντας ότι στο μέλλον «θα μπορεί να τρέχει, να πηδάει, να κολυμπάει, να κάνει σέρφινγκ… Θα έχει μια μάλλον μεγάλη ουλή αλλά και μια απίστευτη ιστορία για να διηγείται».

Σχετικά άρθρα