Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μεγάλο δίκτυο βομβιστών πίσω από την επίθεση στην Ταϊλάνδη

Μεγάλο δίκτυο βομβιστών πίσω από την επίθεση στην Ταϊλάνδη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βομβιστική Επίθεση, Ιντερπόλ, Μπανγκόκ, Ταϊλάνδη,

Πάνω από 10 άτομα φαίνεται πως εμπλέκονται στην αιματηρή επίθεση που έγινε στον ναό στην Μπανγκόκ, από την οποία έχασαν την ζωή τους 20 άνθρωποι.

Η αρχική εκτίμηση των Αρχών ήταν πως στο τρομοκρατικό χτύπημα εμπλέκονταν τρία άτομα, όμως σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο αρχηγός της αστυνομίας Σομιότ Πουμπανμουάνγκ σε δημοσιογράφους «Είναι ένα μεγάλο δίκτυο. Έγινε προετοιμασία στην οποία χρησιμοποιήθηκαν πολλοί άνθρωποι. Σε αυτούς εντάσσονται αυτοί που είχαν στηθεί στους δρόμους για να παρατηρούν, αυτοί που ετοίμασαν την βόμβα και αυτοί που βρισκόντουσαν εκεί και αυτοί που ήξεραν τον δρόμο διαφυγής. Θα πρέπει να εμπλέκονταν τουλάχιστον 10 άνθρωποι».

Λίγο πριν αξιωματούχοι στη Ταϊλάνδη δήλωσαν πως οι αρχές θα ζητήσουν την βοήθεια της Ιντερπόλ για τον εντοπισμό του βασικού υπόπτου της επίθεσης, έναν νεαρό άνδρα, τον οποίο «συνέλαβε» κάμερα ασφαλείας να αφήνει ένα σακίδιο στον τόπο της έκρηξης και στη συνέχεια να φεύγει.

Η αστυνομία υποπτεύεται ότι ο άνδρας αυτός είναι ξένος, αλλά δεν επικεντρώνει τις έρευνές της σε κάποια συγκεκριμένη χώρα.

Σχετικά άρθρα