Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η Emirates ξεκινάει την μεγαλύτερη πτήση του κόσμου με 17 ώρες διάρκεια!

Η Emirates ξεκινάει την μεγαλύτερη πτήση του κόσμου με 17 ώρες διάρκεια!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Boeing 777, Αεροπλάνο, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Ντουμπάι, Παναμάς, Σιγκαπούρη,

Μόνο 17 ώρες και 35 λεπτά θα διαρκεί η μεγαλύτερη πτήση στον κόσμο χωρίς στάση, που θα συνδέει το Ντουμπάι απευθείας με τον Παναμά.

Η νέα αυτή πτήση της Emirates θα ξεκινήσει τον επόμενο Φεβρουάριο και θα γίνεται από ένα δικινητήριο Boeing 777 με ειδική διαμόρφωση για μεγάλες αποστάσεις non-stop.

Προς το παρόν, το ρεκόρ της πιο πολύωρης πτήσης κατέχει η Αυστραλιανή Quantas, από το Ντάλας στο Σίδνεϊ, με διάρκεια λίγο κάτω από τις 17 ώρες.

Στα ίδια επίπεδα ήταν και η πτήση της Singapore Airlines από την Σιγκαπούρη στο Νιούαρκ στην ανατολική ακτή των ΗΠΑ, όμως μετά την υιοθέτηση των τετρακινητήριων αεροπλάνων στις μεγάλες πτήσεις της, σταμάτησε ως ασύμφορο αυτό το δρομολόγιο.

Για να αντέξουν οι επιβάτες ένα τόσο μεγάλο σε διάρκεια ταξίδι, η εταιρία έχει προβλέψει να εξοπλίσει το αεροπλάνο με ότι πιο σύγχρονο υπάρχει στην διασκέδαση και την άνεσή τους.

Ενώ είναι πιθανόν να είναι και η πρώτη φορά που θα υπάρχει ελεύθερο Wi-Fi κάτι που πραγματικά θα αλλάξει πολλά σ’ αυτού του είδους τις ατέλειωτες πτήσεις.

Σχετικά άρθρα