Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αηδιαστικό! Αμερικανίδα βουλευτής τρώει τις μύξες της on camera

Αηδιαστικό! Αμερικανίδα βουλευτής τρώει τις μύξες της on camera
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βίντεο, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, Μισούρι,

Ένα αν μη τι άλλο αηδιαστικό περιστατικό συνέβη “on camera” σε συνέντευξη που παραχώρησε Αμερικανίδα βουλευτής στο Fox News και κατά την διάρκεια της οποίας φάνηκε να τρώει τις μύξες της!

Πρόκειται για την Αμερικανίδα Ann Wagner  η οποία μάλιστα είναι  διακεκριμένη προσωπικότητα στις ΗΠΑ και μέλος του Κογκρέσου με τους Ρεπουμπλικάνους.

Επίσης εκπροσωπεί την πολιτεία του Μισούρι, ενώ από το 2005 μέχρι το 2009, χρημάτισε πρέσβειρα των ΗΠΑ στο Λουξεμβούργο.

Η 52χρονη Wagner την περασμένη Παρασκευή έδινε ζωντανά συνέντευξη στο Fox News για το ντιμπέιτ των Ρεπουμπλικανών, όταν ξαφνικά… έβαλε με άνεση το δάχτυλο στην μύτη της, έκανε μια σύντομη έρευνα για ανεύρεση «χρυσού» και στη συνέχεια, αφού είχε ανακαλύψει το «πολύτιμο εύρημα», έβαλε το δάχτυλο στο στόμα της…

Το βίντεο, που απαθανάτισε την μάλλον αηδιαστική στιγμή της Αμερικανίδας πολιτικού, έχει διάρκεια μόλις 22 δευτερόλεπτα, αλλά, ήταν αρκετά για να την εκθέσουν στους ψηφοφόρους της και όχι μόνο.

Βέβαια, υπήρξαν και χρήστες στα social media, που έδωσαν μια δική τους ερμηνεία και υποστήριξαν ότι η Wagner έκανε μια σύντομη εξερεύνηση στη μύτη της και παράλληλα, την ίδια στιγμή καθάρισε και το κραγιόν από τα δόντια της!

Σχετικά άρθρα