Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πήδηξε από τον τρίτο όροφο για να γλιτώσει από τους βιαστές της

Πήδηξε από τον τρίτο όροφο για να γλιτώσει από τους βιαστές της
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αυτοκτονία, Βιασμός, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Ντουμπάι, Ομαδικός Βιασμός,

Μια Ασιάτισσα σκοτώθηκε όταν πήδηξε από τον τρίτο όροφο πολυκατοικίας στην οδό Ναγιέφ στο Ντουμπάι, στην απελπισμένη προσπάθειά της να αποδράσει από τέσσερις άνδρες που την είχαν φυλακισμένη για κάποιες ημέρες στο διαμέρισμα και τη βίαζαν.

Ο θυρωρός της πολυκατοικίας, αντί να καταγγείλει αμέσως το περιστατικό στην Αστυνομία, μετέφερε το πτώμα της γυναίκας πίσω στο διαμέρισμα και περίμενε οι βιαστές να ετοιμαστούν για να ξεφύγουν στο γειτονικό Ομάν, πριν ειδοποιήσει τις Αρχές.

Ωστόσο, το σχέδιο των βιαστών δεν πέτυχε. Οι αστυνομικοί κατάλαβαν τι είχε συμβεί και κατάφεραν να συλλάβουν τους βιαστές στα σύνορα, ενώ προσπαθούσαν να περάσουν στο Ομάν. Οι Αρχές συνέλαβαν και τον θυρωρό.

Όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία του Ντουμπάι, ο θυρωρός ανέφερε το περιστατικό μερικές ημέρες μετά τον θάνατο της κοπέλας και από αυτά που τους έλεγε υποψιάστηκαν ότι κάτι έκρυβε.

Στην ιατροδικαστική εξέταση αποκαλύφθηκε η πραγματική αιτία θανάτου της γυναίκας και στην πιεστική ανάκριση που ακολούθησε ο θυρωρός ομολόγησε την αλήθεια.

Μετά την ομολογία του θυρωρού, οι Αρχές του Ντουμπάι ειδοποίησαν τις Αρχές του Ομάν και συνεργαζόμενοι έπιασαν τους τέσσερις φυγάδες στα σύνορα.

Ο ένας από τους τέσσερις βιαστές έμενε στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα παράνομα. Αυτός ήταν που γνώρισε τη γυναίκα και την έπεισε να συζήσει μαζί του. Στη συνέχεια, αφού τη “σπίτωσε”, κάλεσε τους φίλους του για να “διασκεδάσουν” όλοι μαζί με το θύμα.

Η γυναίκα μην αντέχοντας άλλο την κόλαση που βίωνε από τα τέσσερα κτήνη, που τη βίαζαν με τους πιο παράδοξους και σύνθετους τρόπους και μην μπορώντας να φύγει από το διαμέρισμα φυλακή, απελπισμένη πήδηξε από το παράθυρο βάζοντας έτσι τέλος στη ζωή της.

Σχετικά άρθρα