Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Βίντεο φρίκη! Όχλος από Σαουδάραβες κύκλωσε και παρενόχλουσε δύο γυναίκες

Βίντεο φρίκη! Όχλος από Σαουδάραβες κύκλωσε και παρενόχλουσε δύο γυναίκες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βίντεο, Σαουδική Αραβία, Σεξουαλική Παρενόχληση,

Η αστυνομία στη Σαουδική Αραβία συνέλαβε ορισμένους άνδρες από έναν όχλο που παρενόχλησε με τρόπο χυδαίο δύο γυναίκες που περπατούσαν μόνες τους σε ένα πάρκο στο Ριάντ.

Παρά το γεγονός ότι οι γυναίκες ήταν καλυμμένες από την κορυφή μέχρι τα νύχια με μουσουλμανικούς χιτώνες, αφήνοντας μόνο τα μάτια τους γυμνά, αυτό δεν πτόησε τους βάρβαρους συμπατριώτες τους να τις περικυκλώσουν και να τις παρενοχλούν ασταμάτητα.

Η παρενόχληση των γυναικών καταγράφηκε και σε βίντεο, το οποίο αναρτήθηκε στο διαδίκτυο και έτσι η Αστυνομία μπόρεσε να εντοπίσει μερικούς από τους θρασύτατους παρενοχλητές.

Δεν είναι η πρώτη φορά που οι Σαουδάραβες συμπεριφέρονται σαν ζώα. Στο παρελθόν έχουν αναρτηθεί βίντεο στο YouTube με Σαουδάραβες να μαστιγώνουν τους αλλοδαπούς υπηρέτες τους, να σκοτώνουν εν ψυχρώ μετανάστες στη μέση του δρόμου, να λεηλατούν κρυφές εκκλησίες Αιθιόπων μεταναστών, να διαπράττουν κάθε αδιανόητη βαρβαρότητα ως κάτι φυσιολογικό.

Σε αυτόν τον βαθιά καθυστερημένο και συνάμα καταπιεσμένο λαό, η παρενόχληση δύο γυναικών στον δρόμο από ένα πλήθος περισσοτέρων από 50 άνδρες, όπως θα δείτε και στο βίντεο, ήταν ένα είδος διασκέδασης… Τόσο κτήνη…

Σχετικά άρθρα