Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

ΗΠΑ: Ταξιδιωτική οδηγία για τους Αμερικανούς τουρίστες στην Ελλάδα

ΗΠΑ: Ταξιδιωτική οδηγία για τους Αμερικανούς τουρίστες στην Ελλάδα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αμερικανική Πρεσβεία, Δημοψήφισμα, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Τουρισμός, Τουρίστες,

Ταξιδιωτική οδηγία για τους Αμερικανούς που μένουν ή ταξιδεύουν στην Ελλάδα εξέδωσε το ΥΠΕΞ των ΗΠΑ.

Συγκεκριμένα το υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ, προειδοποιεί τους Αμερικανούς πολίτες ,για εμπόδια στις τραπεζικές υπηρεσίες, συμπεριλαμβανομένης της επεξεργασίας πιστωτικών καρτών και της χρήσης ΑΤΜ, στην Ελλάδα, εξαιτίας των εξελίξεων στην τοπική οικονομία.

Το αμερικάνικο ΥΠΕΞ, προτρέπει τους Αμερικανούς πολίτες να μεταφέρουν μαζί τους περισσότερα από ένα μέσα πληρωμών (μετρητά, χρεωστικές κάρτες, πιστωτικές κάρτες) και να διασφαλίσουν πως έχουν αρκετά μετρητά ανά χείρας για να καλύψουν τυχόν έκτακτες ανάγκες.

Επίσης, συνιστά στους ταξιδιώτες να είναι σε αυξημένη επιφυλακή για την ασφάλειά τους και να αποφεύγουν πολιτικές συγκεντρώσεις και διαδηλώσεις καθώς μπορούν να εκδηλωθούν αναταραχές.

Σημειώνεται ότι η αμερικανική πρεσβεία διατηρεί ιστοσελίδα όπου ενημερώνει για τις προγραμματισμένες διαδηλώσεις, συγκεντρώσεις και απεργίες.

Σε ανάλογες προειδοποιήσεις έχουν προχωρήσει το Ηνωμένο Βασίλειο, η Γερμανία και το Βέλγιο, κάνοντας λόγο για πιθανές σημαντικές καθυστερήσεις και “προβληματικά σημεία”.

Σχετικά άρθρα