Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τρομοκρατική επίθεση από το Ισλαμικό κράτος στη Γαλλία

Τρομοκρατική επίθεση από το Ισλαμικό κράτος στη Γαλλία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIS, Αποκεφαλισμός, Βομβιστική Επίθεση, Γαλλία, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμιστές, Τζιχαντιστές, Τρομοκρατία,

Ξύπνησε για άλλη μια φορά ο τρόμος στη Γαλλία με μια νέα τρομοκρατική επίθεση από το Ισλαμικό κράτος, που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, αυτοκίνητο με επιβάτες δυο άνδρες εισέβαλαν στο χώρο εργοστασίου αερίου Air Products” γύρω στις 10.00 το πρωί (ώρα Γαλλίας) ενώ λίγο νωρίτερα είχαν πετάξει εκρηκτικούς μηχανισμούς.

Ένας εκ των δύο κατέβηκε από το αυτοκίνητο και εν ψυχρώ αποκεφάλισε έναν άνδρα.

Σύμφωνα με εισαγγελικές πηγές, η μαύρη σημαία του Ισλαμικού Κράτους βρέθηκε δίπλα στο άψυχο σώμα του θύματος, ενώ το κεφάλι του εντοπίστηκε σε απόσταση σχεδόν 10 μέτρων από τη σορό του.

Μάλιστα, ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, θέλουν το κεφάλι του άτυχου άνδρα να ήταν καρφωμένω σε φράχτη του εργοστασίου με αραβικά γράμματα πάνω του.

Την ίδια ώρα, πηγές κάνουν αναφορά για αρκετούς τραυματίες.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, συνελήφθη ένας άνδρας 30 ετών, και φέρεται να δηλώνει μέλος του Ισλαμικού κράτους.

Ο συγγεκριμένος άνδρας φαίνετται να είναι «γνωστός» στις γαλλικές μυστικές υπηρεσίες καθως λέγεται πως διατηρεί επαφές με τον τρομοκρατικό πυρήνα στη Λιόν

Σχετικά άρθρα