Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Συμμορία επιχείρησε να αρπάξει παιδιά από ξενοδοχείο

Συμμορία επιχείρησε να αρπάξει παιδιά από ξενοδοχείο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Εξαφάνιση Ανηλίκου, Κύπρος,

Σκηνές τρόμου έζησε μια οικογένεια από τη Σκωτία, έπειτα από απόπειρα απαγωγής παιδιών έξω από το ξενοδοχείο τους, στην Κύπρο.

Μια ομάδα 18 ανθρώπων – συμπεριλαμβανομένων των νεαρών οικογενειών – ταξίδεψε στο νησί για το γάμο ενός ζευγαριού, αλλά έφυγαν με τραυματικές εμπειρίες από το νησί, καθώς κάποιοι αποπειράθηκαν να απαγάγουν τα παιδιά τους.

Όπως αναφέρει σε ρεπορτάζ της Evening Telegraph, oι φερόμενοι ως ύποπτοι φαίνεται να είναι από την Ανατολική Ευρώπη.

Η κυπριακή αστυνομία επιβεβαίωσε στην Evening Telegraph ότι το περιστατικό διερευνάται σύμφωνα με το κυπριακό site 24h.com.cy.

Ένας μάρτυρας δήλωσε: «Υπήρχε μια μεγάλη φασαρία στην υποδοχή, καθώς όλοι προσπαθούσαν να πιάσουν τον άνθρωπο που αποπειράθηκε να πάρει τα νεαρά αγόρια».

«Ξέρω ποιος είναι αυτός ο άνθρωπος , τον είχα δει νωρίτερα στον χώρο της πισίνας κατά τη διάρκεια της ημέρας, αλλά έμοιαζε με ένα κανονικό άνθρωπο, δεν υπήρξε τίποτα ύποπτο» δηλώνει μάρτυρας του περιστατικού

Ένας άλλος μάρτυρας δήλωσε ότι η συμμορία προσπάθησε να οδηγήσει τα παιδιά σε ένα pick-up φορτηγό. «Τα νεαρά αγόρια είχαν μεταφερθεί από έναν Ανατολικοευρωπαίο έξω από το συγκρότημα προς την κατεύθυνση ενός φορτηγού pick-up. Υπήρχε μια γυναίκα που κρατούσε “τσίλιες” και, την ίδια στιγμή, ένας άλλος τύπος πάλευε για να βάλει ένα άλλο παιδί στο φορτηγάκι».

Μια γυναίκα πλησίασε τον άντρα με τα δύο αγόρια και τον ρώτησε τι έκανε μαζί τους, ενώ ευτυχώς ήταν κοντά ένας Ιρλανδός που έριξε κάτω τον έναν δράστη. Τρεις άνθρωποι από την Ανατολική Ευρώπη συνελήφθησαν, αλλά τέσσερις διέφυγαν με το φορτηγάκι τους.

Σοκαρισμένες οικογένειες στο ξενοδοχείο βρίσκονται στη διαδικασία του να μετακινηθούν σε διαφορετικό ξενοδοχείο.

Σχετικά άρθρα