Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Συγκλονίζει η γυναίκα που δέχθηκε επίθεση από αρκούδα

Συγκλονίζει η γυναίκα που δέχθηκε επίθεση από αρκούδα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αρκούδα, Ρωσία,

Καλύτερα στην υγεία της είναι η 55χρονη Ναταλία Πάστερνακ που δέχθηκε επίθεση από αρκούδα η οποία την έθαψε ζωντανή στο δάσος.

Το περιστατικό συνέβη κοντά στην Τίντα, στα ανατολικά της Ρωσίας όταν η Ναταλία και μία 80χρονη φίλη της βρέθηκαν στο δάσος. Η αρκούδα επιτέθηκε στην 55χρονη και αφού την τραυμάτισε σοβαρά, την έθαψε κάτω από φύλλα και χώμα, πιθανότατα για να τη φυλάξει για το επόμενο «γεύμα», όπως εκτιμάται.

Η Πάστερνακ αν και σοβαρά τραυματισμένη στο σώμα και στο κεφάλι κατάφερε να σωθεί από θαύμα, όταν η φίλη της διέφυγε από το δάσος και ειδοποίησε τις αρχές. Οταν η αστυνομία έφτασε στο σημείο, η αρκούδα επιχείρησε να επιτεθεί, οπότε οι αρχές αναγκάστηκαν να την πυροβολήσουν και να τη σκοτώσουν.

Σήμερα πέντε εβδομάδες μετά από την περιπέτεια που έζησε η 55χρονη μιλάει στους Times από το νοσοκομείο στο οποίο αναρρώνει.

«Οταν είδα την αρκούδα, προσπάθησα να διαφύγω. Τότε θυμήθηκα την φίλη μου και σταμάτησα. Εκείνη ακριβώς τη στιγμή η αρκούδα μου επιτέθηκε. Το ζώο μου έσκισε τα πόδια και εγώ πάλεψα με ότι είχα στα χέρια μου αλλά η αρκούδα ήταν πολύ δυνατή» δήλωσε στους Times της Σιβηρίας.

«Και τότε μια σκέψη πέρασε από το μυαλό μου. Αν η αρκούδα που φάει τα πόδια θα είμαι ανήμπορη να περπατήσω για το υπόλοιπο της ζωής. Θα είναι καλύτερα να πεθάνω παρά να γίνω βάρος στα παιδιά μου» πρόσθεσε.

Σχετικά άρθρα