Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Σκληρό βίντεο: Έτσι βασανίζει το Ισλαμικό Κράτος – Εάν δεν αντέχετε μην το δείτε…

Σκληρό βίντεο: Έτσι βασανίζει το Ισλαμικό Κράτος – Εάν δεν αντέχετε μην το δείτε…
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Βασανιστήρια, Βίντεο, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Όμηροι (Αιχμάλωτοι), Συρία, Τζιχαντιστές,

Το βίντεο αναρτήθηκε στο YouTube την Κυριακή και άγνωστο είναι για πόσο θα παραμείνει. Είναι τραβηγμένο με κινητό και δείχνει τζιχαντιστές από το Ισλαμικό Κράτος να ανακρίνουν αρχικά έναν νεαρό.

Όπως θα δείτε στο βίντεο τον έχουν κρεμάσει από τα χέρια και αιωρείται. Το πρόσωπό του είναι καλυμμένο με κουκούλα. Τον ρωτάνε διάφορα πράγματα και επειδή, προφανώς, δεν παίρνουν τις απαντήσεις που θέλουν τον χτυπάνε αλύπητα.

vasanismos1

Ο ένας τζιχαντιστής που τον ανακρίνει, ντυμένος από πάνω μέχρι κάτω στα μαύρα, κρατά στα χέρια και ένα περίστροφο.

Δεν παίρνει την απάντηση που θέλει και ο άλλος ανακριτής – βασανιστής τον αρχίζει στις κλωτσιές, στα χτυπήματα με βούρδουλα, στις σφαλιάρες. Ο άνθρωπος, που κρέμεται από το ταβάνι, σφαδάζει από τον πόνο.

Παραδίπλα δύο ακόμα αιχμάλωτοι, με κλειστά τα μάτια, κάθονται στο πάτωμα και περιμένουν τη σειρά τους, ενώ ακούν τα πάντα δίχως να βλέπουν για να μεγαλώνει ο τρόμος τους.

vasanismos2

Οι ανακριτές – βασανιστές στρέφονται στους δύο άνδρες στο πάτωμα και τους ρωτάνε. Αυτοί δεν ξέρουν. Νέες σφαλιάρες και βουρδουλιές. Ο πόνος είναι ασήκωτος. Ουρλιάζουν σε κάθε χτύπημα.

vasanismos3

Τις σφαλιάρες και τις βουρδουλιές θα διαδεχτούν χτυπήματα με το κοντάκι του όπλου…

Δείτε το βίντεο, το οποίο υπογραμμίζουμε είναι σκληρό:

Σχετικά άρθρα