Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Το “έκανε” με τον 14χρονο φίλο της κόρης της και με τον δίδυμο αδελφό του

Το “έκανε” με τον 14χρονο φίλο της κόρης της και με τον δίδυμο αδελφό του
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αποπλάνηση Ανηλίκου, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Μασαχουσέτη, Σεξουαλική Αποπλάνηση,

Η 39χρονη εικονιζόμενη Χέδερ Σαλίνες (Heather Salines), από τη Μασαχουσέτη των ΗΠΑ, το είχε πάρει απόφαση. Θα παραδεχόταν στο δικαστήριο ότι αποπλάνησε και “ολοκλήρωσε” με τον 14χρονο φίλο της κόρης της.

Ωστόσο, η δική πήρε ακόμα χειρότερη τροπή για την ίδια όταν κατά τη διάρκειά της ήρθε στην επιφάνεια η ακόμα πιο σοκαριστική καταγγελία. Η 39χρονη είχε στριμώξει, ή μάλλον “βιάσει” -όπως ειπώθηκε- και τον δίδυμο αδελφό του 14χρονου.

Όπως γράφει η Boston Herald, ο πρώτος 14χρονος ήταν ο ανήλικος σύντροφος της έφηβης κόρης της. Ο δεύτερος απλά του… έμοιαζε.

Η κατηγορούμενη έχει παραδεχθεί την ενοχή της, ωστόσο ο δικηγόρος της δηλώνει άγνοια για τις νέες κατηγορίες, τονίζοντας ότι δεν υπάρχουν στοιχεία.

salines2

Όσον αφορά την αρχική υπόθεση, η Σαλίνες φέρεται να ήλθε για πρώτη φορά σε επαφή με το νεαρό στο αυτοκίνητό της και στη συνέχεια μια ακόμα φορά σε δωμάτιο ξενοδοχείου.

Ακόμη κατηγορείται ότι του είχε στείλει γυμνές της φωτογραφίες στο κινητό. Μάλιστα εξαιτίας αυτών των φωτογραφιών έγινε γνωστό το σκάνδαλο, αφού ο 14χρονος τις έδειχνε στους συμμαθητές του στο σχολείο και έτσι μαθεύτηκε.

Ο νεαρός λέγεται ότι επειδή είχε χάσει πρόσφατα τη μητέρα του αποπλανήθηκε από τη Σαλίνες, η οποία το έπαιξε μητρική φιγούρα. Η ίδια από τη σειρά της έχει ισχυριστεί ότι έχασε τον έλεγχο του εαυτού της μαζί του.

Τον Απρίλιο του 2014 η Σαλίνες συνελήφθη για 6 συνολικά κατηγορίες για κακοποίηση ανηλίκου.

Σχετικά άρθρα