Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ταυρομάχος έχασε τον αριστερό του… όρχι από ταύρο! (σκληρό βίντεο)

Ταυρομάχος έχασε τον αριστερό του… όρχι από ταύρο! (σκληρό βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βίντεο, Ισπανία, Ταύρος,

Δεν είναι λίγες οι φορές που στην αρένα των ταυρομάχων στην Ισπανία συμβαίνουν τρομερά ατυχήματα.

Αυτή τη φορά ο Ισπανός ταυρομάχος Marco Galan τραυματίστηκε σοβαρά στον αριστερό όρχι από ταύρο που του επιτέθηκε με τα κέρατά του στην βουβωνική χώρα.

Ο σοβαρότατος τραυματισμός του ταυρομάχου έγινε μπροστά σε χιλιάδες θεατές οι οποίοι πόνεσαν και οι ίδιοι στη θέα αυτή.

Marco-Galan2

Το περιστατικό απαθανατίστηκε σε βίντεο που δείχνει τον ταυρομάχο να τρέχει εναντίον του ζώου με τα δύο ειδικά αγκαθωτά μπαστούνια, τα «μπαντερίλας», και να τα καρφώνει στην πλάτη του ταύρου, ενώ αμέσως μετά τον πιάνει από τα κέρατα και τον ρίχνει στο έδαφος.

mg

Το αριστερό κέρατο του ταύρου τρύπησε τον ταυρομάχο στην βουβωνική χώρα την ίδια στιγμή που το δεξί κέρατο τρύπησε το τζάκετ του άνδρα, σέρνοντάς τον στο έδαφος. Με το τρύπημα από το αριστερό κέρατο του ζώου στην βουβωνική χώρα του ταυρομάχου προκλήθηκαν μώλωπες στο όσχεον και σοβαρός τραυματισμός, με αποτέλεσμα ο ταυρομάχος να χάσει τον αριστερό όρχι, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας El Mundo.

Ο ταύρος απομακρύνθηκε από άλλους ταυρομάχους, που έτρεξαν να βοηθήσουν τον Galan και τον σκότωσαν με τα δύο «μπαντερίλας».

Η κατάσταση του ταυρομάχου ήταν τόσο σοβαρή που υπεβλήθη σε επέμβαση στο ιατρείο της αρένας και αργότερα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο San Francisco de Asís.

Σχετικά άρθρα