Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Οι Ουκρανοί φαντάζονται ότι… απέκρουσαν ρωσική εισβολή από την Κριμαία

Οι Ουκρανοί φαντάζονται ότι… απέκρουσαν ρωσική εισβολή από την Κριμαία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Κριμαία, Ουκρανία, Ρωσία,

Στο θέατρο του παραλόγου που παίζεται στην Ουκρανία, με τη ναζιστική κυβέρνηση του Κιέβου να απολαμβάνει την πλήρη στήριξη της “δημοκρατικής” Δύσης και τη Ρωσία να προσπαθεί να προστατεύσει τους ομοεθνείς της από την τρομοκρατία των ουκρανικών ναζιστικών ταγμάτων εφόδου, το τρομοκρατημένο ακροδεξιό καθεστώς του Κιέβου φαντάζεται ανύπαρκτες… μάχες με τους Ρώσους στα… σύνορα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ουκρανικού υπουργείου Άμυνας, ο ουκρανικός στρατός υποτίθεται ότι ανέπτυξε σήμερα αεροσκάφη και αλεξιπτωτιστές στην προσπάθεια να αποκρούσει μια προσπάθεια ρωσικών δυνάμεων να εισέλθουν σε μια μακριά λωρίδα γης που ανήκει σε γειτονική με την Κριμαία περιοχή.

“Μονάδες των ενόπλων δυνάμεων της Ουκρανίας σήμερα… απέκρουσαν προσπάθεια στρατιωτικών των ενόπλων δυνάμεων της Ρωσικής Ομοσπονδίας να εισέλθουν στην επικράτεια της επαρχίας της Χερσώνας στα Αρμπάτσκαγια Στρέλκα”, ανέφερε ανακοίνωση του υπουργείου. “[Η προσπάθεια] αυτή απετράπη αμέσως”.

Το υπουργείο ανέφερε πως ο ουκρανικός στρατός, υποτίθεται πάντα, χρησιμοποίησε αεροπορικές, χερσαίες δυνάμεις και το αεροκίνητο τάγμα του στην επιχείρηση. Η εν λόγω περιοχή είναι μια μακρά λωρίδα γης παράλληλα στο ανατολικό τμήμα της ουκρανικής χερσονήσου της Κριμαίας που ελέγχεται τώρα από ρωσικές δυνάμεις.

Μόνο που ξέχασαν να μας περιγράψουν, με όλες φυσικά τις λεπτομέρειες, τη φανταστική μάχη που έδωσαν που συναγωνίζεται σε κινηματογραφική μυθοπλασία τις χολιγουντιανές παραγωγές.

Λεζάντα: Στη φωτογραφία βλέπετε τις ηρωικές Ουκρανές πολεμίστριες που απέκρουσαν τη ρωσική εισβολή…

Σχετικά άρθρα