Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

O φίλος τους πνίγονταν και αυτοί γελούσαν (βίντεο)

O φίλος τους πνίγονταν και αυτοί γελούσαν (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βίντεο, Κίνα, Πνιγμός,

Σοκ προκαλεί το βίντεο πνιγμού ενός 15χρονου σε επαρχία της Κίνας, το οποίο τράβηξαν οι φίλοι του πιστεύοντας ότι τους κάνει πλάκα.

Ο Πάο Πάο (Pao Pao) διακρίνεται να δίνει τη μάχη του για να τραβηχτεί στην επιφάνεια του νερού, με τους φίλους του να πιστεύουν ότι έκανε πλάκα. Ο έφηβος μαθητής χτυπά τα χέρια του στο νερό προσπαθώντας να αναπνεύσει.

Έξι φίλοι του ακούγονται να γελάνε, ενώ ένα αγόρι προσπαθεί να του δώσει το χέρι του και τελικά να αποχωρεί καθώς ο 15χρονος ήταν πιο μακριά. Στο τέλος του σοκαριστικού βίντεο, ο μαθητής “εξαφανίζεται” στο νερό, με τους φίλους του να συνεχίζουν να βρίσκονται στην ακτή.

Ανησύχησαν μόνο όταν δεν βγήκε στην επιφάνεια μετά από ένα λεπτό. Μία φίλη του ζητά από τα αγόρια να τον σώσουν, αλλά κανείς δεν μπορούσε να κολυμπήσει.

Οι επτά φίλοι είχαν συναντηθεί στο ποτάμι την Κυριακή στις 12.30 και ο Πάο Πάο (Pao Pao) ρώτησε τα κορίτσια αν ήθελαν να κολυμπήσουν.

Επέλεξαν να μην μπουν στο νερό επειδή δεν ήξεραν να κολυμπούν, αλλά ο Πάο Πάο (Pao Pao)αποφάσισε να πηδήξει και αρχικά φαινόταν να είναι καλά.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας επιβεβαίωσε ότι έλαβαν κλήση στις 14.23, με τέσσερις αξιωματικούς να ανασύρουν τη σορό του 15χρονου από το νερό και το πλήρωμα του ασθενοφόρου να επιβεβαιώνει τον πνιγμό του.

Σχετικά άρθρα