Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Δεκαεπτάχρονη αφηγείται τα βασανιστήρια που πέρασε από το Ισλαμικό Κράτος

Δεκαεπτάχρονη αφηγείται τα βασανιστήρια που πέρασε από το Ισλαμικό Κράτος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Daily Mail, ISIL, ISIS, Βιασμός, Δουλεμπόριο, Ερωτική Σκλάβα, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Ομαδικός Βιασμός, Σκλάβοι, Τζιχαντιστές,

Ανατριχίλα και τρόμο προκαλούν οι περιγραφές μιας 17χρονης για το πώς αυτή και η μικρότερη αδερφή της βιάζονταν καθημερινά από το Ισλαμικό Κράτος στους οποίους είχαν πουληθεί «σε δημοπρασία παρθένων».

Η έφηβη, σήμερα κυοφορεί το μωρό του βιαστή της…

Σύμφωνα με τα όσα ανατριχιαστικά περιγράφει η ίδια στη Daily Mail, για εννιά μήνες θα έπρεπε να επιλέγει «ανάμεσα στον θάνατο και τον… θάνατο» καθώς ήταν αντιμέτωπη με ξυλοδαρμούς και σεξουαλικές επιθέσεις από μαχητή του ISIS και τους «σωματοφύλακές» του.

Όπως εξομολογείται στην εφημερίδα, καθημερινά βίωνε ομαδικούς βιασμούς και μαστιγώματα ενώ την έκαιγαν στο μηρό με βραστό νερό εάν δεν ανταποκρινόταν στις ερωτικές απαιτήσεις του βιαστή της.

Η ίδια συνεχίζοντας την αφήγηση των όσων πέρασε λέει πως την ανάγκασαν να απαγγέλλει αποσπάσματα του Κορανίου ενώ ο «ιδιοκτήτης» της και οι «σωματοφύλακές» του ασελγούσαν σε βάρος της.

Έγκυος σήμερα, τριών μηνών, στο παιδί του βιαστή της, το κορίτσι έχει εφιάλτες με όσα της συνέβησαν.

«Με έδερνε, πάντα ήταν μαζί με τουλάχιστον άλλον έναν άνδρα κάθε φορά που με βίαζε», αφηγείται.

Κάθε πρωί ο «ιδιοκτήτης» της έγδυνε τα κορίτσια που είχε αγοράσει, τα μύριζε και επέλεγε με ποια θα έκανε σεξ εκείνη την ημέρα. Στη συνέχεια οι σωματοφύλακές του επέλεγαν τα υπόλοιπα κορίτσια για τους εαυτούς τους.

Εννιά μήνες μετά τα μαρτύρι;a της πήραν τέλος καθώς ο «ιδιοκτήτης» της πέθανε μαζί με τους σωματοφύλακές του σε μάχη με Πεσμεργκά. Έτσι τα κορίτσια είχαν την ευκαιρία να διαφύγουν.

Σχετικά άρθρα