Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Οργιάζει το δουλεμπόριο με θύματα μικρά παιδιά στο Νεπάλ

Οργιάζει το δουλεμπόριο με θύματα μικρά παιδιά στο Νεπάλ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Δουλεμπόριο, Νεπάλ, Παιδιά, Παιδική Πορνεία,

Μια πρωτοφανής επιχείρηση δουλεμπορίου με θύματα μικρά παιδιά από την ηλικία των 8 ετών έχει στηθεί στο Νεπάλ, στα ερείπια του πρόσφατου καταστροφικού σεισμού των 7,8 Ρίχτερ.

Σύμφωνα με τον βρετανικό τύπο που επικαλείται ανθρωπιστικές οργανώσεις που δρουν στην περιοχή, δουλέμποροι εξαφανίζουν παιδιά σεισμόπληκτων οικογενειών και τα προωθούν σε εργοστάσια ή και σε κυκλώματα παιδικής πορνείας.

Οι δουλέμποροι πείθουν τις οικογένειες ότι είναι μέλη ανθρωπιστικών οργανώσεων και υπόσχονται ότι θα προσφέρουν στα παιδιά μια καλή εργασία και γενναία αμοιβή.

Βρίσκουν συνεχώς παιδιά σε εργοστάσια

Σύμφωνα με τις Ινδικές αρχές, πριν από λίγες μέρες βρέθηκαν σε ένα χημικό εργοστάσιο στην Βομβάη που κατασκεύαζε πλαστικές σακούλες, 28 μικρά παιδιά από το Νεπάλ.

Την περασμένη εβδομάδα, άλλα 26 παιδιά από το Νεπάλ βρέθηκαν να δουλεύουν σε ένα εργοστάσιο ρούχων. Πληρώνονταν με ενάμισι ευρώ την εβδομάδα για να ράβουν μπλουζάκια.

Οι ινδικές αρχές αλλά και ανθρωπιστικές οργανώσεις έχουν διαπιστώσει ότι τις τελευταίες εβδομάδες έχει αυξηθεί η μετακίνηση ανθρώπων σε δύσβατες περιοχές της μεθορίου ανάμεσα στο Νεπάλ και την Ινδία. Παράλληλα εκφράζονται φόβοι ότι τα μικρά κορίτσια οδηγούνται σε κυκλώματα παιδικής πορνείας.

Σχετικά άρθρα