Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Φρίκη στη Βραζιλία: Τον βασάνισαν, τον αποκεφάλισαν και τον έφαγαν!

Φρίκη στη Βραζιλία: Τον βασάνισαν, τον αποκεφάλισαν και τον έφαγαν!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βραζιλία, Διαδίκτυο, Δολοφονίες, Κανιβαλισμός, Ναρκωτικά, Παιδική Πορνεία, Παιδική Πορνογραφία,

Σοκαρισμένη η κοινή γνώμη στη Βραζιλία από τη φρικτή δολοφονία ενός 67χρονου blogger με πλούσιο έργο στην έρευνα κατά της παιδικής πορνείας και της διακίνησης ναρκωτικών στη Βραζιλία.

Ο 67χρονος, ο οποίος είχε καταγγείλει τον ρόλο συγκεκριμένων διεφθαρμένων πολιτικών προσώπων, αγνοείτο επί πέντε ημέρες.

Όπως αναφέρει η Guardian το πτώμα του βρέθηκε τελικά αποκεφαλισμένο, κοντά στην πόλη Πάδρε Παραΐσο, μία από τις πιο φτωχές περιοχές της Βραζιλίας.

«Τα χέρια του ήταν δεμένα πίσω στην πλάτη και στο σώμα του υπήρχαν ίχνη βασανισμού» ανέφερε αστυνομικός.

Σύμφωνα με τις αρχές η δολοφονία είχε ως κίνητρο τις πρόσφατες έρευνες του Metzker στην παιδική πορνεία και τη διακίνηση ναρκωτικών.

«Ηταν ένα βάρβαρο έγκλημα που σόκαρε τη Μίνας Ζεράις (περιοχή στη Βραζιλία), αλλά και όλη τη Βραζιλία» δήλωσε ο Κέρισον Λόπες, πρόεδρος της Ενωσης Δημοσιογράφων της Μίνας Ζεράις ο οποίος αποκάλυψε πως «ήταν σε αποσύνθεση, αποκεφαλισμένος και έφερε ίχνη βασανισμού»

«Υπάρχει κλίμα τρόμου στην περιοχή που εκφοβίζει τους ρεπόρτερ από το να κάνουν τη δουλειά τους» κατήγγειλε, λέγοντας πως ο 67χρονος είχε πολλές φορές δεχθεί απειλές για τη ζωή του.

Μια εφημερίδα της χώρας ανέφερε ότι ο 67χρονος είχε πέσει και θύμα κανιβαλισμού, με τους δράστες να έχουν φάει μέρος από το σώμα του. Ωστόσο, η τελευταία αυτή πληροφορία δεν επιβεβαιώνεται από τις Αρχές.

Σχετικά άρθρα