Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Αλβανός τζιχαντιστής Λαβντρίμ Μουχατζερί ανατινάζει έφηβο με μπαζούκα (βίντεο)

Ο Αλβανός τζιχαντιστής Λαβντρίμ Μουχατζερί ανατινάζει έφηβο με μπαζούκα (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Αλβανία, Αλβανοί, Βίντεο, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Λαβντρίμ Μουχατζερί, Τζιχαντιστές,

Ο Λαβντρίμ Μουχατζερί (Lavdrim Muhaxheri) είναι ένας διαβόητος Αλβανός τζιχαντιστής στο Ισλαμικό Κράτος με τον οποίο έχουμε ασχοληθεί αρκετές φορές στο παρελθόν.

Ωστόσο, έχουμε καιρό να αναφερθούμε στην εγκληματική δράση του στη Μέση Ανατολή, και συγκεκριμένα από τον Αύγουστο του 2014 επειδή τότε οι Κούρδοι ανακοίνωσαν ότι τον σκότωσαν.

Διαβάστε σχετικά εδώ: Οι Κούρδοι σκότωσαν τον Αλβανό τζιχαντιστή Lavdrim Muhaxheri.

Αργότερα ακούστηκε ότι δεν είχε πεθάνει, αλλά δεν είχαμε και νέα της δράσης του. Η απόλυτη “σιγή” γύρω από το πρόσωπό του μας έπεισε ότι πράγματι είχε σκοτωθεί.

Τώρα, η Daily Mail μεταδίδει ένα φρικιαστικό βίντεο, το οποίο αναπαράγουν και αλβανικά Μέσα, στο οποίο εμφανίζεται ο Αλβανός τζιχαντιστής να σκοτώνει στη Συρία με αντιαρματικό, έναν νεαρό δεμένο σε πάσαλο. Σύμφωνα με αναρτήσεις στο Twitter, ο νεαρός ονομάζεται Ιμπραήμ Αλσαριντάχ (Ibrahim Alsharidah).

Υπενθυμίζουμε ότι ο Λαβντρίμ Μουχατζερί έγινε «γνωστός» παγκοσμίως όταν ανάρτησε στο διαδίκτυο φωτογραφία του (δείτε εδώ) κρατώντας στα χέρια ένα κομμένο ανθρώπινο κεφάλι.

Δείτε το βίντεο από τη Daily Mail:

Σχετικά άρθρα