Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Εξαρθρώθηκε στην Τουρκία κύκλωμα ομαδικών οργίων σε 5 πόλεις

Εξαρθρώθηκε στην Τουρκία κύκλωμα ομαδικών οργίων σε 5 πόλεις
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Swingers, Όργιο, Πορνεία, Τουρκία,

Η τουρκική Αστυνομία εξάρθρωσε το μεγαλύτερο κύκλωμα ανταλλαγής συντρόφων και ομαδικών οργίων στη χώρα, ύστερα από μεγάλη αστυνομική επιχείριση που έγινε σε πολλές πόλεις της Τουρκίας τη Δευτέρα, με τους συλληφθέντες να ανέρχονται σε 53 άτομα.

Οι τουρκικές δυνάμεις ασφάλειας, ύστερα από επιδρομές που έκαναν σε μια πολυτελή έπαυλη στα Άδανα, όπως και σε 25 ακόμα διευθύνσεις στις γειτονικές περιοχές Μερσίνη, Καισάρεια, Οσμανίγιε και Σανλιούρφα, συνέλαβαν 53 άτομα μεταξύ των οποίων και τους επικεφαλής του κυκλώματος, ένα ζευγάρι.

32 από τους συλληφθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι, αφού έδωσαν κατάθεση, ενώ οι υπόλοιποι θα οδηγηθούν στη δικαιοσύνη.

Πριν από τρεις μήνες περίπου, το τμήμα Ηθών της Αστυνομίας στα Άδανα άρχισε να παρακολουθεί ένα νεαρό ζευγάρι που πλησίαζε ανθρώπους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τους προέτρεπε στην πορνεία αντί χρηματικής αμοιβής.

Η αστυνομική έρευνα στην πορεία αποκάλυψε ότι το ζευγάρι είχε νοικιάσει μια πολυτελή έπαυλη στα Άδανα, όπου οργάνωνε ομαδικά όργια για παντρεμένα ζευγάρια που ζούσαν στις γειτονικές πόλεις.

Το νεαρό ζευγάρι κατηγορείται ότι μέσω των social media προσέγγιζε ανθρώπους και έταζε ότι μπορούσαν να ζήσουν τις ερωτικές φαντασιώσεις τους. Επίσης κανόνιζαν ραντεβού γυναικών με άνδρες, αλλά και ομαδικά όργια με παντρεμένα ζευγάρια στην έπαυλή τους.

Οι κατηγορούμενοι ισχυρίστηκαν ότι δεν πλήρωναν για να συμμετάσχουν στα όργια και ότι απλά το νεαρό ζευγάρι οργάνωνε τα ομαδικά όργια, δίχως να υπάρχει πορνεία.

Ωστόσο, μια νεαρή γυναίκα, που αργότερα αφέθηκε ελεύθερη, κατάθεσε ότι δέχθηκε αμοιβή για να συμμετάσχει σε όργιο επειδή ο πατέρας της είχε ανάγκη τα χρήματα.

Σχετικά άρθρα