Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Συνελήφθη πρώην πρωθυπουργική γραμματέας με 24 κιλά κοκαΐνη

Συνελήφθη πρώην πρωθυπουργική γραμματέας με 24 κιλά κοκαΐνη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ιταλία, Σίλβιο Μπερλουσκόνι, Φραντζέσκα Γκαλιάρντι,

Η πανέμορφη και συνάμα εντυπωσιακή ξανθιά καλλονή, που είχε κάνει πριν τέσσερα χρόνια όλα τα μάτια να μην ξεκολλάνε από πάνω της στη σύνοδο των G20, στο πλευρό του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, η 31χρονη Φραντσέσα Γκαλιάρντι, συνελήφθη στο αεροδρόμιο της Ρώμης με 24 κιλά κοκαΐνης στη βαλίτσα της.

Στα χρόνια του Σίλβιο, το πρώην μοντέλο εργαζόταν ως γραμματέας στο πρωθυπουργικό γραφείο, αλλά στους διαδρόμους ακουγόταν ότι ήταν μία από τις γνωστές καλεσμένες των… μπούνγκα – μπούνγκα πάρτι.

Η 31χρονη όταν εγκατέλειψε την πολιτική αγκαλιά του Μπερλουσκόνι πέρασε σε εκείνη της Ρενάτα Πολβερίνι, πρώην περιφερειάρχη στην ευρύτερη περιοχή της Ρώμης, η οποία παραιτήθηκε λόγω σκανδάλου που αφορά κατασπατάληση πόρων.

Το πρώην μοντέλο, που κρατείται από τις ιταλικές αρχές, είχε προκαλέσει σκάνδαλο όχι μόνο για την παρουσία της δίπλα στον Καβαλιέρε, αλλά και για το γεγονός ότι αμειβόταν με 45.000 ευρώ ετησίως από τη θέση της ως υπεύθυνης της Γενικής Γραμματείας του Λαού της Ελευθερίας (PDL) για την περιοχή του Λάτζιο.

1 2 3 4

Σχετικά άρθρα