Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Ερντογάν απειλεί με χάος τη Μέση Ανατολή εάν εκτελεστεί ο Μόρσι

Ο Ερντογάν απειλεί με χάος τη Μέση Ανατολή εάν εκτελεστεί ο Μόρσι
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αδελφοί Μουσουλμάνοι - Μουσουλμανική Αδελφότητα, Αίγυπτος, Ισλαμιστές, Μοχάμεντ Μόρσι, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Τουρκία,

Σε ανοιχτή απειλή για χάος στη Μέση Ανατολή σε περίπτωση που εκτελεστεί ο Μοχάμεντ Μόρσι προχώρησε ο Ερντογάν μέσω του εκπροσώπου του, με τον ισλαμιστή Πρόεδρο να επιστρατεύει α λα καρτ τα… ανθρώπινα δικαιώματα.

Συγκεκριμένα, ο εκπρόσωπος του προέδρου της Τουρκίας, Ιμπραήμ Καλίν σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στην Άγκυρα τόνισε ότι Τουρκία θα εργαστεί με την Επιτροπή του ΟΗΕ για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα αναφορικά με τις καταδίκες και θα προβεί «σε όλα τα απαραίτητα βήματα».

Ο ισλαμιστής τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν υποστηρίζει ανοιχτά τον ισλαμιστή πρώην πρόεδρο της Αιγύπτου, Μοχάμεντ Μόρσι και τους Αδελφούς Μουσουλμάνους ώστε να καταστήσει το Κάιρο δίαυλο επικοινωνίας της Τουρκίας και να προχωρήσει τους σχεδιασμούς του για την επανασύσταση μίας… ισλαμιστικής αυτοκρατορίας με τον ίδιο Σουλτάνο.

Υπενθυμίζεται ότι ο Μοχάμεντ Μόρσι μαζί με ακόμα σχεδόν 100 μέλη των Αδελφών Μουσουλμάνων καταδικάστηκαν σε θάνατο το Σάββατο από αιγυπτιακό δικαστήριο για υποκίνηση αναταραχών και εμπλοκή τους στις αποδράσεις κρατουμένων από φυλακές της χώρας.

Σχετικά άρθρα