Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Σύγχρονοι Ρωμαίος και Ιουλιέτα – Ζευγάρι αυτοκτόνησε επειδή δεν το άφηναν να παντρευτεί

Σύγχρονοι Ρωμαίος και Ιουλιέτα – Ζευγάρι αυτοκτόνησε επειδή δεν το άφηναν να παντρευτεί
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Απαγχονισμός, Αυτοκτονία, Βίντεο, Έρωτας, Ινδία ή Μπάρατ, Ινδουισμός, Ινδουιστές, Ισλάμ, Μουσουλμάνοι,

Σύγχρονοι Ρωμαίος και Ιουλιέτα στην Ινδία. Ένας νεαρός ινδουϊστής και η αγαπημένη του, μουσουλμάνα στο θρήσκευμα, βρέθηκαν κρεμασμένοι μαζί από ένα δέντρο.

Η Αστυνομία υποθέτει ότι τα δύο νεαρά παιδιά αποφάσισαν να βάλουν τέλος στη ζωή τους, επειδή οι οικογένειές τους δεν τους επέτρεπαν να παντρευτούν.

Ο Ρατζνίς (Rajnish), 22 ετών, και η Ιμράνα (Imrana), 18 ετών, αφού δεν μπορούσαν να είναι μαζί σε αυτή τη ζωή, λόγω της διαφοράς θρησκείας, αποφάσισαν να πεθάνουν μαζί, σύμφωνα με την Αστυνομία.

Τα δύο παιδιά αγνοούνταν από τα σπίτια τους από το βράδυ της Δευτέρας και βρέθηκαν κρεμασμένα, μαζί, το πρωί της Τρίτης.

Το ζευγάρι ήταν ερωτευμένο εδώ και 4 χρόνια, αλλά οι οικογένειές τους δεν ήθελαν να ακούσουν κουβέντα για γάμο. Μάλιστα οι μουσουλμάνοι γονείς της Ιμράνα θα την πάντρευαν την Τρίτη, δίχως τη θέλησή της, με έναν μουσουλμάνο.

Την ημέρα γάμου της, που επέλεξαν οι άλλοι για εκείνοι δίχως να τη ρωτήσουν, έγινε τελικά η ημέρα της κηδείας της.

Αν και η είδηση συγκλονίζει την παγκόσμια κοινή γνώμη, οι οικογένειες των παιδιών που αυτοκτόνησαν μάλλον αντιμετωπίζουν ψύχραιμα το θέμα.

Δείτε το βίντεο, το οποίο προσοχή περιέχει σκληρές εικόνες:

Σχετικά άρθρα