Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

26χρονη δασκάλα αποπλάνησε 18χρονη μαθήτρια

26χρονη δασκάλα αποπλάνησε 18χρονη μαθήτρια
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αποπλάνηση Ανηλίκου, Δασκάλα, Δασκάλα Μαθητής Ερωτική Σχέση Σκάνδαλο, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Μαθητές, Μίσιγκαν, Σεξουαλική Αποπλάνηση,

Η 26χρονη Λόρεν Χιλ, γυμνάστρια και καθηγήτρια αγγλικής φιλολογίας σε Λύκειο του Μίσιγκαν, συνελήφθη επειδή είχε ερωτική σχέση με 18χρονη μαθήτρια του σχολείου.

Η 26χρονη προπονούσε τη γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του σχολείου και η μαθήτρια έπαιζε στην ομάδα, αλλά από ό,τι φαίνεται “έπαιζε” και με την καθηγήτριά της.

Η καθηγήτρια αντιμετωπίζει 4 κατηγορίες σεξουαλικής αποπλάνησης.

Η λεσβιακή σχέση καθηγήτριας και μαθήτριας αποκαλύφθηκε όταν ένας γονιός κατήγγειλε στη διεύθυνση του σχολείου τις σχετικές φήμες που κυκλοφορούσαν.

Στις 29 Απριλίου η Λόρεν Χιλ τέθηκε σε διαθεσιμότητα από το σχολείο και στη συνέχεια συνελήφθη όπου και έμεινε στο κρατητήριο μέχρι τις 3 Μαΐου, οπότε και πλήρωσε εγγύηση 10.000 δολάρια και αφέθηκε ελεύθερη.

Οι μαθητές λένε ότι η Λόρεν Χιλ είναι μια ιδιαίτερα δημοφιλής καθηγήτρια και δεν έχουν κακή κουβέντα να πουν για εκείνη, παρά το γεγονός ότι σύναψε ανάρμοστη σχέση με μαθήτρια.

Σχετικά άρθρα