Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Συνελήφθη για αποπλάνηση 15χρονου αν και προτιμά να το “κάνει” με τα σκυλιά της!

Συνελήφθη για αποπλάνηση 15χρονου αν και προτιμά να το “κάνει” με τα σκυλιά της!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αποπλάνηση Ανηλίκου, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Κτηνοβασία, Σκύλος, Φλόριντα,

Η εικονιζόμενη Μπρίτανι Σόνιερ (Brittany Sonnier), 23 ετών από τη Φλόριντα και μητέρα ενός μικρού παιδιού, κατηγορείται ότι αποπλάνησε έναν ανήλικο 15 ετών, αφού πρώτα του έδωσε ναρκωτικά.

Οι κατηγορίες αυτές έρχονται τρία χρόνια μετά την προηγούμενη δικαστική περιπέτεια όπου βρέθηκε κατηγορούμενη για κτηνοβασία.

Συγκεκριμένα η Σόνιερ είχε κατηγορηθεί ότι το έκανε με δύο σκυλιά.

sonier2

Η Σόνιερ συνελήφθη από την Αστυνομία επειδή την κάρφωσε ο 15χρονος εραστής της. Ο έφηβος, που είναι και γείτονάς της, εξομολογήθηκε στους γονείς του ότι “κανόνιζε” τη γειτόνισσα όταν έμαθε ότι είχε ερωτικές περιπτύξεις με σκυλιά και φοβήθηκε μην είχε κολλήσει κάποια αρρώστια. Οι γονείς με τη σειρά τους ειδοποίησαν την Αστυνομία.

Εκτός της αποπλάνησης ανηλίκου, η 23χρονη αντιμετωπίζει και την κατηγορία ότι έδωσε στον 15χρονο να “πιει” μαριχουάνα και αλκοόλ πριν τον ρίξει στο κρεβάτι.

Σύμφωνα με τα αστυνομικά αρχεία του 2012, πρώην ερωτικός σύντροφος της Σόνιερ (όταν εκείνη ήταν μόλις 20 χρονών) είχε καταθέσει ότι είχε συνουσιαστεί με σκυλιά, στα οποία είχε κάνει και στοματικό έρωτα, ενώ είχε και φαντασιώσεις αιμομιξίας.

Μάλιστα η ίδια το “έκανε” με σκυλιά από την ηλικία των 13 ετών.

Μάλιστα ο πρώην φίλος προσπάθησε να μιλήσει και στον πατέρα της Σόνιερ, να τον ενημερώσει ότι η κόρη του δεν πήγαινε καλά, αλλά εκείνος δεν φάνηκε να ξαφνιάζεται. Μάλιστα, εκείνο που τον απασχολούσε περισσότερο τότε ήταν να κερδίσει την κηδεμονία του εγγονού του, δηλαδή του παιδιού που είχε γεννήσει η Μπρίτανι.

Μετά από όλα αυτά, όπως αντιλαμβάνεστε, ο πρώην φίλος έγινε… Λούης και δεν θέλησε να ακούσει ποτέ ξανά και τίποτα για τη συγκεκριμένη.

Σχετικά άρθρα