Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

“Ωραία κοιμωμένη” η μπέμπα πριγκίπισσα της Βρετανίας

“Ωραία κοιμωμένη” η μπέμπα πριγκίπισσα της Βρετανίας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βρετανία, Βρέφος, Γέννα, Εγκυμοσύνη, Ηνωμένο Βασίλειο, Κέιτ Μίντλετον, Λονδίνο, Μπάρακ Ομπάμα, Μωρό, Πρίγκιπας Ουίλιαμ Δούκας του Κέμπριτζ,

H Κέιτ και ο Ουίλιαμ έκαναν μια σύντομη εμφάνιση μαζί με τη νεογέννητη πριγκίπισσα κόρη τους που είχε αποκοιμηθεί στην αγκαλιά της μητέρας της, προκειμένου οι εκατοντάδες φωτογράφοι, εικονολήπτες και δημοσιογράφοι που είχαν συγκεντρωθεί μπροστά από το μαιευτήριο Σεντ Μέρι του Λονδίνου να καταφέρουν να αποτυπώσουν με τις κάμερές τους το πρώτο στιγμιότυπο του βρέφους.

zeugos

Η δούκισσα του Κέμπριτζ είχε στην αγκαλιά της την πριγκίπισσα, το όνομα της οποίας δεν έχει προς το παρόν γνωστοποιηθεί, η οποία ήταν τυλιγμένη σε μία λευκή κουβερτούλα και φόραγε ένα βρεφικό καπελάκι.

Οι γονείς δεν έκαναν καμία δήλωση.

prigipisa_1

Οι εικόνες που μετέδιδαν τα ενημερωτικά τηλεοπτικά δίκτυα έκαναν αμέσως το γύρο του κόσμου.

Κατόπιν το πριγκιπικό ζεύγος της Βρετανίας επέστρεψε για λίγα λεπτά στο μαιευτήριο, ενώ εξήλθε σύντομα από το νοσοκομείο με τον Ουίλιαμ να κρατάει το πορτ μπεμπέ όπου είχαν τοποθετήσει το κοριτσάκι.

Η Κέιτ και ο Ουίλιαμ επιβιβάστηκαν σε μαύρο Range Rover και αναχώρησαν με τη συνοδεία πολλών οχημάτων και μηχανών της Σκότλαντ Γιαρντ, με κατεύθυνση το παλάτι του Κένσινγκτον, όπου διαμένουν στο Λονδίνο.

Νωρίτερα ο μεγαλύτερος αδελφός της μικρής πριγκίπισσας, ο Γεώργιος ηλικίας 21 μηνών, έκανε μια σπάνια δημόσια εμφάνιση στον περίβολο του μαιευτηρίου, ενώ χαιρέτισε τους δημοσιογράφους σηκώνοντας το χέρι του.

O πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα και η σύζυγός του Μισέλ εξέφρασαν την χαρά τους για τη γέννηση της κόρης της Κέιτ Μίντλετον και του πρίγκιπα Ουίλιαμ στη Βρετανία.

«Η Μισέλ και εγώ είμαστε ενθουσιασμένοι και θέλουμε να συγχαρούμε τον δούκα και τη δούκισσα του Κέμπριτζ, την αυτού μεγαλειότητα, τη βασίλισσα (Ελισάβετ) και τη βασιλική οικογένεια, όπως και όλους τους πολίτες της Βρετανίας για τη γέννηση της πριγκίπισσας» επισήμανε ο Λευκός Οίκος σε ένα δελτίο τύπου που εξέδωσε.

«Εκ μέρους του αμερικανικού λαού, εμείς ευχόμαστε στον δούκα και τη δούκισσα όπως επίσης και στο γιο τους Γεώργιο κάθε χαρά και ευτυχία με αφορμή τον ερχομό ενός νέου μέλους στην οικογένειά τους».

Σχετικά άρθρα