Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Εφιάλτης σε λεωφορείο – Νεκρό 14χρονο κορίτσι μετά από σεξουαλική επίθεση

Εφιάλτης σε λεωφορείο – Νεκρό 14χρονο κορίτσι μετά από σεξουαλική επίθεση
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Απόπειρα Βιασμού, Ινδία ή Μπάρατ,

Συγκλονίζει νέο περιστατικό σεξουαλικής επίθεσης μέσα σε λεωφορείο στην Ινδία σε 14χρονο κορίτσι.

Ένα 14χρονο κορίτσι έχασε τη ζωή του και η μητέρα του τραυματίστηκε σοβαρά όταν άνδρες τις έσπρωξαν έξω από λεωφορείο εν κινήσει και αφού είχαν επιχειρήσει να τους επιτεθούν σεξουαλικά.

Η Arshdeep Kaur και η μητέρα της Shinder ταξίδευαν από το σπίτι τους στην Πουντζάμπ στα βόρεια της Ινδίας για να επισκεφθούν συγγενείς τους, όταν άνδρες επιβάτες του λεωφορείου στο οποίο επέβαιναν άρχισαν να τις παρενοχλούν.

Οι άνδρες, σύμφωνα με τη Daily Mail, άρπαξαν την Αrshdeep και επιχείρησαν να ασελγήσουν σε βάρος της και σε βάρος της μητέρας της. Η 38χρονη γυναίκα ειδοποίησε τον εισπράκτορα κι εκείνος αντί να παρέμβει για να τις προστατεύσει άρχισε να τις παρενοχλεί μαζί με τους άλλους άνδρες.

Αφού πάλεψε με τους άνδρες η Kaur έτρεξε στο μπροστινό μέρος του λεωφορείου για να πει στον οδηγό να σταματήσει το λεωφορείο αλλά εκείνος άρχισε να οδηγεί ακόμα πιο γρήγορα!

Η επίθεση συνεχίστηκε μέχρι που το λεωφορείο επιβράδυνε και τότε μητέρα και κόρη κατάφεραν να γλιτώσουν για λίγο από τους διώκτες τους. Ωστόσο, σύμφωνα με την 38χρονη, την ώρα που επιχείρησαν να κατέβουν από το όχημα, οι άνδρες τους έσπρωξαν.

Σχετικά άρθρα