Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Διαβάστε τι ποσά βγάζει εταιρία που δίνει συμβουλές για το σεξ!

Διαβάστε τι ποσά βγάζει εταιρία που δίνει συμβουλές για το σεξ!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Διαδίκτυο, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Χόλιγουντ,

Το ότι το σεξ πουλάει είναι γνωστό, και η Ashley Madison, μια ιστοσελίδα που απευθύνεται σε γυναίκες που θέλουν να απατήσουν τους συζύγους τους το επιβεβαιώνει αφού το τελευταίο διάστημα έχει δει τα κέρδη της να εκτινάσσονται.

Για το λόγο αυτό ετοιμάζεται να κάνει αρχική δημόσια εγγραφή (IPO) στο Χρηματιστήριο του Λονδίνου.

Ο υπεύθυνος του strip club RCI Hospitality Holdings (RICK) ανέφερε πως τα κέρδη της επιχείρησής του έχουν εκτοξευθεί, ενώ η αλυσίδα εσωρούχων Frederick στο Χόλιγουντ και πολλές πορνογραφικές ιστοσελίδες προσπαθούν να ανταγωνιστούν η μία την άλλη.

Η Ashley Madison έχει 36 εκατομμύρια μέλη σε 46 χώρες. Πέρυσι είχε έσοδα 115 εκατομμύρια δολάρια, γνωρίζοντας μια σχεδόν τετραπλάσια αύξηση από το 2009.

Η μητρική της Avid Life Media που βρίσκεται στο Τορόντο, θα χρησιμοποιήσει τα χρήματα από την αρχική δημόσια εγγραφή της (ΙPO) ώστε να επεκτείνει τις υπηρεσίες της, σύμφωνα με το Bloomberg News.

Το strip club RCI ανέφερε ότι τα έσοδα από τις πρόσφατες πωλήσεις του ανήλθαν στα 36,7 εκατ. δολάρια το τρίμηνο που έληξε στις 31 Μαρτιου, έσοδα ρεκόρ για την εταιρεία, η οποία είναι σταθερά κερδοφόρα.

«Ίδιου τύπου επιχειρήσεις παρουσιάζουν αντίστοιχη ανάπτυξη ανέφερε ο CEO Eric Langan σε συνέντευξή του.

« Αυτό αντισταθμίστηκε εν μέρει από τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες τον Μάρτιο, κυρίως στην αγορά Dallas-Fort Worth, όπου η εταιρεία διαθέτει 11 θέσεις.

Οι μονάδες της εταιρείας στην Νέα Υόρκη αντιμετώπισαν δυσκολίες σε σύγκριση με το αντίστοιχο τρίμηνο πέρυσι, όταν το προ πρωτάθλημα ποδοσφαίρου παίχτηκε σε τοπικό επίπεδο».

Οι μετοχές της RCI έχουν σημειώσει άνοδο άνω του 9% φέτος.

Από την άλλη πλευρά, η Frederick στο Χόλιγουντ, που πουλάει εσώρουχα 30 χρόνια περισσότερο από την Victoria ανακοίνωσε πως σκοπεύει να δώσει ιδιαίτερη σημασία στο ηλεκτρονικό εμπόριο προσπαθώντας με τη σειρά της να προσαρμοστεί στα δεδομένα της ψηφιακής εποχής.

Σχετικά άρθρα