Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ελεύθερος Σκοπευτής από το Ισλαμικό Κράτος σκότωσε 13χρονη Παλαιστίνια

Ελεύθερος Σκοπευτής από το Ισλαμικό Κράτος σκότωσε 13χρονη Παλαιστίνια
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Γιάρμουκ, Δαμασκός, Ελεύθεροι Σκοπευτές, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Παλαιστίνη, Παλαιστίνιοι, Συρία, Τζιχαντιστές,

Ένα 13χρονο κορίτσι έπεσε νεκρό από σφαίρες ελεύθερου σκοπευτή από το Ισλαμικό Κράτος στην προσφυγική συνοικία Γιάρμουκ της Δαμασκού, η οποία κατέχεται από το Ισλαμικό Κράτος.

Το κορίτσι σκοτώθηκε από τον τζιχαντιστή ελεύθερο σκοπευτή ενώ προσπαθούσε να αποδράσει από το Γιάρμουκ, σύμφωνα με μαρτυρίες που προέρχονται από Παλαιστίνιους μαχητές.

Το όνομα του παιδιού είναι Ζαϊνάμπ Νταγκστανί (Zaynab Daghastani) και έπεσε νεκρή έξω από το σπίτι της στο Γιάρμουκ.

Τουλάχιστον 2.000 Παλαιστίνιοι κάτοικοι του Γιάρμουκ κατάφεραν να διαφύγουν από αυτό το προάστιο – προσφυγική συνοικία της Δαμασκού, που απέχει 8 χιλιόμετρα από το κέντρο της συριακής πρωτεύουσας, μετά την εισβολή των τζιχαντιστών.

Σύμφωνα με το Al Masdar, η δεκατρίαχρονη δεν σκοτώθηκε από ελεύθερο σκοπευτή. Οι τζιχαντιστές μπήκαν στο σπίτι της, την συνέλαβαν, την έσυραν έξω και εκεί τη σκότωσαν.

Οι International Business Times έγραψαν ότι η Ζαϊνάμπ σκοτώθηκε ενώ προσπαθούσε να αποδράσει το Γιάρμουκ μαζί με τους γονείς της, για να περάσουν στις συνοικίες της Δαμασκού που ελέγχονται από την κυβέρνηση της Συρίας.

Σχετικά άρθρα