Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο τζιχαντιστής Ερντογάν ανησυχεί για τη διάλυση του ισλαμικού κόσμου

Ο τζιχαντιστής Ερντογάν ανησυχεί για τη διάλυση του ισλαμικού κόσμου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ιράν, Ισλάμ, Ισλαμιστές, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Τζιχαντιστές, Τουρκία, Υεμένη, Χασάν Ροχανί,

Ανησυχία για τη “διάλυση” του ισλαμικού κόσμου εξαιτίας των συρράξεων που μαίνονται στις μουσουλμανικές χώρες εξέφρασε ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν σε δηλώσεις του προς τους δημοσιογράφους στο αεροπλάνο που τον μετέφερε την Τετάρτη στην Τεχεράνη, όπου ζήτησε από τον Ιρανό ομόλογό του Χασάν Ροχανί τον τερματισμό του πολέμου στην Υεμένη.

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, αυτός ο μέγας υποκριτής που βρίσκεται πίσω από τη χρηματοδότηση των τζιχαντιστών τόσο της Αλ Νούσρα αλλά και του Ισλαμικού Κράτους, ο ίδιος που επίσης υποστήριξε και εκπαίδευσε τη συριακή “μετριοπαθή” αντιπολίτευση, ο βασικός υπαίτιος της διαιώνισης του πολέμου και της ανθρωποσφαγής στη Συρία, αυτός που υποδαυλίζει συνεχώς το μίσος των Παλαιστινίων εναντίον των Ισραηλιτών, ο ψυχοπαθής που τον έχουν καταγγείλει επισήμως ο Πρόεδρος της Λιβύης και ο Πρόεδρος της Αιγύπτου ότι βρίσκεται πίσω από τους τζιχαντιστές που δρουν στις χώρες τους, αυτός τώρα ανησυχεί για τη “διάλυση” του ισλαμικού κόσμου.

“Αυτή τη στιγμή ο ισλαμικός κόσμος διαλύεται. Μπορεί κάποιος να έχει μία θρησκευτική πίστη, αλλά εάν την επιβάλει σε μία άλλη θρησκευτική πίστη, τότε καταστρέφει την ούμα (την κοινότητα των μουσουλμάνων). Στο τέλος πρέπει να υπερισχύσει το ισλάμ”, δήλωσε ο Ερντογάν αναφερόμενος στη σύγκρουση ανάμεσα στους σουνίτες και τους σιίτες που εκτυλίσσεται σε χώρες του μουσουλμανικού κόσμου.

Αυτά τα λέει ο μισαλλόδοξος που απαγορεύει στους Αλεβίτες της Τουρκίας (20% του πληθυσμού) να θρησκεύονται ελεύθερα, ο ίδιος που βάζει τζιχαντιστές μέσα στη χώρα του να δολοφονούν Κούρδους πατριώτες.

Ξεδιάντροπος και θρασύς, ο Ερντογάν είναι εχθρός του πολιτισμού και της δημοκρατίας, είναι ο υπ αριθμόν ένα τζιχαντιστής. Είναι ο Τούρκος που βάζει τους Άραβες και σφάζονται για να ανασυστήσει πάνω στα ερείπια του αραβικού κόσμου την οθωμανική αυτοκρατορία του.

Σχετικά άρθρα