Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Νέα στοιχεία για τους επιβάτες του χαμένου αεροσκάφους, Ιρανός ο ένας από τους δύο με τα κλεμμένα διαβατήρια

Νέα στοιχεία για τους επιβάτες του χαμένου αεροσκάφους, Ιρανός ο ένας από τους δύο με τα κλεμμένα διαβατήρια
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Μαλαισία, Πούρια Νουρ Μοχάμαντ Μερντάντ,

Οι αστυνομικές Αρχές της Μαλαισίας επιβεβαίωσαν ότι ένας εκ των δύο που είχαν επιβιβαστεί στο χαμένο αεροσκάφος δίχως διαβατήριο είναι ένας 19χρονος Ιρανός, ονόματι Πούρια Νουρ Μοχάμαντ Μερντάντ.

«Αναγνωρίσαμε τον Πούρια Νουρ Μοχάμαντ Μερντάντ. Είναι 19 χρονών και πιστεύουμε πως είναι Ιρανός», είπε ο γενικός επιθεωρητής της αστυνομίας της Μαλαισίας σε συνέντευξη Τύπου. «Κάναμε έλεγχο στο παρελθόν του και θεωρούμε ότι δεν είναι πιθανόν να συνδέεται με τρομοκρατικές ομάδες. Θεωρούμε ότι προσπαθούσε να μεταναστεύσει στη Γερμανία», πρόσθεσε. Ηδη οι αρχές είναι σε επαφή με τη μητέρα του στη Φρανωκφούρτη, η οποία τον περίμενε εκεί.

Η έρευνα δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη για τον άλλο επιβάτη που ταξίδεψε με κλεμμένο διαβατήριο. Παράλληλα, όπως ανακοινώθηκε και επίσημα, οι αρχές εξετάζουν τέσσερα διαφορετικά σενάρια για την εξαφάνιση του Boeing: αεροπειρατεία, σαμποτάζ, ψυχολογικά προβλήματα των επιβατών και του πληρώματος ή προσωπικά προβλήματα ανάμεσα σε πλήρωμα και επιβάτες.

Οι Αρχές δήλωσαν επίσης ότι ερευνούν την περίπτωση ενός επιβάτη που λίγες ημέρες πριν την πτήση υπέγραψε ασφαλιστικό σμβόλαιο-μαμούθ.

Τέλος, διαψεύστηκαν οι πληροφορίες ότι πέντε επιβάτες είχαν κάνει check-in χωρίς να επιβιβαστούν.

Σχετικά άρθρα