Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Εντοπίσθηκαν συντρίμμια του χαμένου Boeing της Malaysia Airlines;

Εντοπίσθηκαν συντρίμμια του χαμένου Boeing της Malaysia Airlines;
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Boeing 777, Malaysia Airlines, Μαλαισία,

Νέες πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας από το κέντρο Εναέριας Κυκλοφορίας του Χονγκ Κονγκ κάνουν λόγο για ευρήματα που ενδεχομένως να προέρχονται από το εξαφανισμένο Boeing 777 των μαλαισιανών αερογραμμών.

Συγκεκριμένα διερχόμενο αεροσκάφος εντόπισε σε απόσταση 80 χιλιόμετρων νότια από την πόλη Χο Τσι Μιν και 50 χιλιόμετρα από τις νοτιοανατολικές ακτές του Βιετνάμ ορισμένα τμήματα τα οποία πιθανό να προέρχονται από το χαμένο αεροσκάφος.

Όπως έγινε γνωστό, στην περιοχή σπεύδουν δυνάμεις ώστε να διαπιστώσουν αν πράγματι τα συντρίμμια ανήκουν στο αεροσκάφος.

Την ίδια ώρα οργιάζουν σε παγκόσμιο επίπεδο τα σενάρια που θέλουν την εξαφάνιση του αεροσκάφους να σχετίζεται με τρομοκρατικό χτύπημα. Τα σενάρια αυτά πήραν φωτιά όταν οι αρχές της Μαλαισίας αναγνώρισαν τον έναν από τους δύο επιβάτες του αγνοούμενου αεροπλάνου της εταιρείας Malaysia Airlines που είχαν χρησιμοποιήσει κλεμμένα διαβατήρια.

Ο ύποπτος αναγνωρίσθηκε με τη βοήθεια μιας διεθνούς υπηρεσίας πληροφοριών, δήλωσε ένας αξιωματικός στο αρχηγείο της αστυνομίας στην Κουάλα Λουμπούρ, ο οποίος ζήτησε να μην κατονομαστεί.

Δεν έκανε γνωστές άλλες λεπτομέρειες.

«Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι δεν είναι Μαλαίος, αλλά δεν μπορώ ακόμη να αποκαλύψω από ποια χώρα είναι», δήλωσε ο επιθεωρητής της μαλαισιανής αστυνομίας Χάλιντ Αμπού Μπάκαρ, σύμφωνα με τον ιστότοπο της εφημερίδας «Σταρ».

«Ο άνδρας αυτός δεν είναι από το Σιντζιάνγκ της Κίνας«, πρόσθεσε αναφερόμενος στην αυτόνομη κινεζική περιφέρεια στην οποία κατοικεί η εθνοτική μειονότητα των Ουιγούρων.

Σχετικά άρθρα