Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Βρέθηκε και ταυτοποιήθηκε η σορός του μοιραίου συγκυβερνήτη Αντρέας Λούμπιτς

Βρέθηκε και ταυτοποιήθηκε η σορός του μοιραίου συγκυβερνήτη Αντρέας Λούμπιτς
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για DNA, German Wings, Lufthansa, Αεροπλάνο, Αεροπορικό Δυστύχημα, Αεροσκάφος, Αντρέας Λούμπιτς, Γαλλία, Γερμανία,

Με την μέθοδο του DNA ταυτοποιήθηκε το Σάββατο το απόγευμα η σορός του συγκυβερνήτη του μοιραίου Airbus 320 της εταιρείας Germanwings, Αντρέας Λούμπιτς.

Η σορός του, βρέθηκε διαμελισμένη, στην περιοχή της συντριβής του αεροπλάνου, στις γαλλικές Άλπεις.

Στο μεταξύ , η Γερμανική αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για την ζωή του μοιραίου πιλότου.

Καταθέσεις έχουν δώσει ήδη οι φίλοι , οι συνάδελφοι, αλλά και η οικογένεια του Λούμπιτς, όπως και η πρώην σύντροφός του .

Μάλιστα η γυναίκα δήλωσε στη γερμανική εφημερίδα «Bild» ότι ο Λούμπιτς της είχε πει πως σχεδίαζε μία «εντυπωσιακή κίνηση», κάτι «το οποίο θα άλλαζε το σύστημα και θα τον έκανε να τον θυμούνται όλοι».

Σύμφωνα με πληροφορίες διεθνών δικτύων, η αγαπημένη του πιλότου από την οποία χώρισε περίπου ένα μήνα πριν την τραγωδία, ήταν έγκυος.

Την ίδια στιγμή, γείτονας του ζευγαριού δήλωσε πως από τον τρόπο που ο 28χρονος κοιτούσε την Γκόλντμπαχ έμοιαζε σαν να εξαρτούσε τη ζωή

Όσον αφορά την οικογένεια του συγκυβερνήτη, πληροφορίες αναφέρουν πως ο πατέρας του είναι συντετριμμένος, και φέρεται να δήλωσε ότι κουβαλάει το βάρος της τραγωδίας στους ώμους του.

Σχετικά άρθρα