Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Σύγχρονη Μήδεια έσφαξε τις 3 ανήλικες κόρες της

Σύγχρονη Μήδεια έσφαξε τις 3 ανήλικες κόρες της
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλβανία, Εντλίρα Ντομπρούσι, Ιταλία,

Μία 37χρονη μετανάστρια από την Αλβανία δολοφόνησε το πρωί της Κυριακής τις τρεις κόρες της, δεκατριών, έντεκα και τεσσάρων ετών.

Η απίστευτη τραγωδία εκτυλίχθηκε λίγο έξω από το Μιλάνο, στην πόλη Λέκκο της Ιταλίας, όπου ζούσε η οικογένεια.

Η σύγχρονη Μήδεια, μαχαίρωσε θανάσιμα τις κόρες της και στην συνέχεια προσπάθησε να αυτοκτονήσει, κόβοντας τις φλέβες της, με το ίδιο μαχαίρι που χρησιμοποίησε για την πολλαπλή δολοφονία.

Τελικά, δεν τα κατάφερε, και βγήκε από το διαμέρισμά της για να ζητήσει βοήθεια από έναν γείτονα τον οποίο συνάντησε στις σκάλες. Όταν έφτασαν οι καραμπινιέροι και μπήκαν στο διαμέρισμά της, διαπίστωσαν ότι τα τρία κοριτσάκια ήταν νεκρά. Η μητέρα τους τα είχε τοποθετήσει στο διπλό κρεβάτι και όλοι οι τοίχοι ήταν λερωμένοι με αίμα.

Η παιδοκτόνος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, είχε μόλις χωρίσει από τον άνδρα της, έναν εργάτη σε ιταλική βιομηχανία, ο οποίος πριν από δυο ημέρες της είχε ανακοινώσει ότι διατηρούσε παράλληλο δεσμό. Αμέσως ο ίδιος είχε αναχωρήσει για την Αλβανία, με σκοπό να εξηγήσει την όλη κατάσταση στους συγγενείς του, όπως και στους συγγενείς της γυναίκας του.

«Δεν μπορούσα να το αντέξω, είχα μείνει εντελώς μόνη», δήλωσε η Εντλίρα Ντομπρούσι στους εισαγγελείς.

Αιτία της τραγωδίας, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, η βαριάς μορφής κατάθλιψη από την οποία έπασχε και, πιθανότατα, ο φόβος της ανέχειας, για το άμεσο μέλλον.

Σχετικά άρθρα