Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Κύπρος: Με “ανάλαφρη” εμφάνιση… διαφημίζουν το εμπόρευμά τους

Κύπρος: Με “ανάλαφρη” εμφάνιση… διαφημίζουν το εμπόρευμά τους
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Καφές, Κύπρος,

Άρχισε να φτιάχνει ο καιρός στην Κύπρο και άνοιξαν οι καντίνες του… φραπέ στους περιφερειακούς δρόμους των μεγάλων πόλεων, προς τέρψιν όχι μόνο των εραστών του παγωμένου καφέ, αλλά και των θαυμαστών του ασθενούς φύλου.

Αλλοδαπές, από τη Ρωσία, τη Ρουμανία, την Ουκρανία, την Τσεχία, την Πολωνία και τη Βουλγαρία, έχουν ήδη λάβει θέσεις δίπλα στους δρόμους, φορώντας όσο λιγότερα ρούχα γίνεται για να… διαφημίσουν το εμπόρευμά τους.

Οι δρόμοι γέμισαν καντίνες και οι οδηγοί, κατά περίεργο λόγο -κυρίως άντρες- κάνουν στάση για να προμηθευτούν το πλαστικό κυπελλάκι με καφέ αμφιβόλου ποιότητας αλλά «υψηλής» αισθητικής σε ό,τι αφορά στην παρασκευή του από τις αλλοδαπές.

Μετά από καταγγελίες που έγιναν -κυρίως από γυναίκες- οι δήμοι και η αστυνομία άρχισε ελέγχους για να διαπιστωθεί εάν οι καντίνες διαθέτουν τις απαραίτητες άδειες, τόσο για την πώληση καφέ, όσο και για τους χώρους που καταλαμβάνουν.

Παράλληλα εξετάζεται και η νομιμότητα της παραμονής και εργασίας των αλλοδαπών γυναικών.

Οι κοπέλες είναι υπάλληλοι Κυπρίων οι οποίοι διαχειρίζονται τις καντίνες. Κάποιες από αυτές δεν αντέχουν το επάγγελμα για μεγάλο χρονικό διάστημα καθώς πελάτες τις παρενοχλούν συχνά ζητώντας περισσότερα πράγματα από έναν καφέ.

Σχετικά άρθρα