Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τζιχαντιστές έσφαξαν δεκάδες γυναίκες που είχαν πιάσει για ερωτικές σκλάβες!

Τζιχαντιστές έσφαξαν δεκάδες γυναίκες που είχαν πιάσει για ερωτικές σκλάβες!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Ερωτική Σκλάβα, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Μπόκο Χαράμ, Νιγηρία, Τζιχαντιστές,

Δεκάδες γυναίκες που υποχρεώθηκαν να “παντρευτούν” τζιχαντιστές της Μπόκο Χαράμ, η οποία πλέον μάχεται ως Ισλαμικό Κράτος, σφαγιάστηκαν από τους «συζύγους» τους πριν από την ανακατάληψη από τις κυβερνητικές δυνάμεις της πόλης Μπάμα, στη βορειοανατολική Νιγηρία, προκειμένου να μην πέσουν στα χέρια των «απίστων», είπαν αυτόπτες μάρτυρες.

Οι γυναίκες ήταν στην πραγματικότητα ερωτικές σκλάβες των τζιχαντιστών, αφού οι παρανοϊκοί μακελάρηδες για να τα έχουν “καλά” με τον Αλλάχ και να μην είναι πόρνοι υποχρεώνουν τις γυναίκες να τους παντρευτούν.

Oι τζιχαντιστές, μπροστά στην προέλαση των κυβερνητικών δυνάμεων, σκότωσαν τις άμοιρες γυναίκες ώστε να μην ξαναπαντρευτούν “άπιστους”, όταν θα ελευθερώνονταν από τον κυβερνητικό στρατό.

«Οι τρομοκράτες είπαν ότι δεν θέλουν να επιτρέψουν οι γυναίκες τους να παντρευτούν άπιστους», δήλωσε η Σαφιράτου Μπακούρα, 39 ετών.

Οι τζιχαντιστές είχαν προειδοποιηθεί για την επίθεση εναντίον της Μπάμα, ένα από τα προπύργιά τους στην πολιτεία Μπόρνο.

Η Μπόκο Χαράμ αποφάσισε να εγκαταλείψει την περιοχή με κατεύθυνση τη Γκουόζα, κοντινή περιοχή, χωρίς να περιμένουν την άφιξη των στρατιωτών. Ωστόσο, πριν φύγουν, «σκότωσαν τις συζύγους τους προκειμένου να κανείς να μη μπορέσει να τις παντρευτεί», προσέθεσε η κ. Μπακούρα.

Η ίδια έχει χάσει το σύζυγό της, τον οποίο σκότωσαν οι τζιχαντιστές πριν από τέσσερις μήνες, όμως την ίδια δεν την εξανάγκασαν να «παντρευτεί» έναν τζιχαντιστή, καθώς ήταν έγκυος.

Η οργάνωση Μπόκο Χαράμ ανάγκασε δεκάδες γυναίκες στη Μπάμα να «παντρευτούν» με τρομοκράτες, αφού κατέλαβε την πόλη, τον Σεπτέμβριο του 2014.

Σχετικά άρθρα