Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ισλαμικό Κράτος: Νεκρός ο τζιχαντιστής με τα 7 κομμένα κεφάλια στη Ράκα

Ισλαμικό Κράτος: Νεκρός ο τζιχαντιστής με τα 7 κομμένα κεφάλια στη Ράκα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Ιράκ, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Ράκα, Σιίτες, Συρία, Τζιχαντιστές, Τικρίτ,

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που μεταδίδουν ιρακινές πηγές μέσω των social media, ο “σταρ” τζιχαντιστής στο Ισλαμικό Κράτος Αμπού Χαμέντ Αλ Μαγκράμπι (Abu Hamed Al Maghrabi) σκοτώθηκε από Σιίτες Ιρακινούς πολιτοφύλακες στην Τικρίτ του Ιράκ.

Ο συγκεκριμένος τζιχαντιστής έγινε παγκοσμίως γνωστός από τη φρικιαστική φωτογραφία που είχε βγάλει στη Ράκα της Συρίας, να ποζάρει μπροστά σε 7 κομμένα κεφάλια Σύρων στρατιωτών με το δάχτυλο υψωμένο. Η πόζα αυτή έγινε “κλασική” και χαρακτηριστική της απόλυτης βαρβαρότητας των τζιχαντιστών.

Όταν ξεκίνησε η επιχείριση απελευθέρωσης της Τικρίτ από το Ισλαμικό Κράτος, στην οποία συμμετέχουν 30.000 Ιρακινοί, στρατιώτες και Σιίτες πολιτοφύλακες, διακινήθηκε μέσω διαδικτύου η πληροφορία ότι στην Τικρίτ βρισκόταν και ο συγκεκριμένος “σταρ” των τζιχαντιστών.

Το Σάββατο το μεσημέρι αναρτήθηκαν κάποιες φωτογραφίες σε αραβικά σάιτ, που διακινήθηκαν στη συνέχεια μέσω κοινωνικών δικτύων, στις οποίες ισχυρίζονται ότι δείχνουν τον Αμπού Χαμέντ Αλ Μπαγκράμπι νεκρό. Είναι οι ακόλουθες εικόνες:

Abu_Hamed_Al_Maghrabi

Σχετικά άρθρα