Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Δώδεκα νεκροί τζιχαντιστές από αντάρτικα χτυπήματα στη Ντέιρ Αλ Ζουρ

Δώδεκα νεκροί τζιχαντιστές από αντάρτικα χτυπήματα στη Ντέιρ Αλ Ζουρ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Αλ Μαγιαντίν, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Ντέιρ αλ Ζουρ, Συρία, Τζιχαντιστές,

Στην επαρχία Ντέιρ Αλ Ζουρ στην ανατολική Συρία πρέπει να έχει συγκροτηθεί κάποιας μορφής αντίσταση ενάντια στο Ισλαμικό Κράτος, η οποία διεξάγει ανταρτοπόλεμο ενάντια στους τζιχαντιστές.

Αυτό συμπεραίνουμε από τα δύο νέα χτυπήματα με απολογισμό 12 νεκρούς τζιχαντιστές κατά τη διάρκεια του Σαββατόβραδου.

Σύμφωνα με τα διεθνή Μέσα, άγνωστοι ένοπλοι σκότωσαν σε αιφνιδιαστική επίθεση στη διάρκεια της νύχτας τουλάχιστον 12 μαχητές του Ισλαμικού Κράτους στην πόλη Αλ Μάγιαντιν κοντά στα σύνορα με το Ιράκ, μια περιοχή που ελέγχεται από τους τζιχαντιστές.

Ένοπλοι που επέβαιναν σε τουλάχιστον δύο μοτοσικλέτες άνοιξαν πυρ εναντίον μιας περιπόλου των τζιχαντιστών, προτού επιτεθούν εναντίον άλλων τζιχαντιστών που φρουρούσαν ένα κοντινό δικαστήριο.

Παράλληλα, μια δεύτερη ομάδα ενόπλων επιτέθηκε εναντίον ενός σημείου ελέγχου (μπλόκο) που είχε στήσει το Ισλαμικό Κράτος στην ίδια πόλη σκοτώνοντας και τραυματίζοντας έναν άγνωστο αριθμό τζιχαντιστών, σύμφωνα με την ίδια πηγή.

Η πόλη Αλ Μάγιαντιν βρίσκεται στην επαρχία Ντέιρ αλ Ζουρ, το μεγαλύτερο μέρος της οποίας ελέγχεται από το Ισλαμικό Κράτος και απέχει περίπου 60 χιλιόμετρα από τα ιρακινά σύνορα.

Σχετικά άρθρα