Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

27χρονος ομοφυλόφιλος έκανε παιδί με τη μητέρα του!

27χρονος ομοφυλόφιλος έκανε παιδί με τη μητέρα του!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βρετανία, Εξωσωματική Γονιμοποίηση, Ηνωμένο Βασίλειο, Ομοφυλόφιλοι, Παρένθετη Μητέρα,

Ανυπόμονος να γίνει πατέρας, ο Κάιλ Κάσον (Kyle Casson) ήταν μόλις 24 ετών όταν αποφάσισε να αναζητήσει μια παρένθετη μητέρα για να γεννήσει το παιδί του.

Αλλά ως άνδρας δίχως σύζυγο, οι πιθανότητές του ήταν περιορισμένες. Ειδικά όταν ο εν λόγω είναι και ομοφυλόφιλος.

Τελικά κι αφού εξάντλησε την αναζήτησή του να βρει μια γυναίκα να γεννήσει το παιδί του, κατέληξε στη 45χρονη μητέρα του, Ανν Μαρί (Anne Marie).

Τον Ιούλιο η μητέρα του Κάιλ γέννησε το παιδί του γιου της, ένα γεγονός που δίχασε τη κοινή γνώμη της Βρετανίας.

Ο μπέμπης που είναι τώρα 8 μηνών και ονομάζεται Μάιλς, είναι βιολογικός γιος της Ανν Μαρί Κάσον, από το σπέρμα του γιου της και και το ωάριο μιας ανώνυμης δότριας με εξωσωματική γονιμοποίηση, που στη συνέχεια εμφυτεύτηκε στη μήτρα της.

Στο νομικό ζήτημα που έχει προκύψει, ο 8 μηνών Μάιλς είναι γιος και αδελφός του Κάιλ Κάσον.

Ο ίδιος, ωστόσο, όπως γράφει η Daily Mail αντιμετωπίζει το θέμα ως εξής: “Αντιλαμβάνομαι ότι δεν συμφωνούν όλοι με αυτό, και φυσικά μπορούν να έχουν τη γνώμη τους. Εγώ πάντως έχω ένα γιο και είμαι πολύ χαρούμενος”.

Ο Κάιλ Κάσον, εργαζόμενος σε σούπερ μάρκετ, είναι ο πρώτος άνδρας στο Ηνωμένο Βασίλειο που απέκτησε παιδί με παρένθετη μητέρα δίχως να έχει σύζυγο και φυσικά ο πρώτος που για παρένθετη μητέρα του παιδιού του έχει την ίδια τη μάνα του. Η όλη εγκυμοσύνη του στοίχισε κοντά στις 12.000 με 14.000 λίρες.

Ο ίδιος λέει ότι θα πει στον γιο του την αλήθεια. “Δεν σκοπεύω να του πω ποτέ ψέμματα. Θα του πούμε την αλήθεια όταν είναι σε κατάλληλη ηλικία. Πρέπει να είμαστε ειλικρινείς, δεν υπάρχει άλλος τρόπος”.

Σύμφωνα με τον βρετανικό νόμο η Ανν Μαρί Κάσον θεωρείται νόμιμη μητέρα του μικρού Μάιλς και ο σύζυγός της ο πατέρας. Ωστόσο, βρετανικό δικαστήριο αποφάνθηκε ότι δεν θα υπάρξει πρόβλημα ο Κάιλ να υιοθετήσει τον γιο του, που τον γέννησε η μητέρα του, διότι στα μάτια του νόμου φαίνονται ως αδέλφια…

Ο Κάιλ Κάσον εξήγησε γιατί δεν βρήκε απλά μια γυναίκα να κάνει ένα παιδί και να το κρατήσει, και έγινε όλο αυτό το μπέρδεμα, με τη μητέρα του να γεννά τον γιο του.

“Δεν επέλεξα εγώ να είμαι ομοφυλόφιλος, γεννήθηκα έτσι. Δεν μπορώ να κάνω έρωτα με γυναίκα. Ωστόσο, ήθελα να γίνω πατέρας, αυτή ήταν η προτεραιότητα στη ζωή μου και επιτέλους τα κατάφερα”.

Σχετικά άρθρα