Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πούτιν: Επαίσχυντη τραγωδία με πολιτικό υπόβαθρο

Πούτιν: Επαίσχυντη τραγωδία με πολιτικό υπόβαθρο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βλάντιμιρ Πούτιν, Μπορίς Νεμτσόφ, Ρωσία,

Για μια δολοφονία με πολιτικό υπόβαθρο χαρακτήρισε εκείνη του Μπορίς Νεμτσόφ ο Βλαντιμίρ Πούτιν. Σε συνάντησή του με αξιωματούχους του υπουργείου Εσωτερικών, ο Ρώσος πρόεδρος είπε ότι “θα πρέπει να δοθεί η ύψιστη προσοχή στα εγκλήματα που λαμβάνουν δημοσιότητα, περιλαμβανομένων εκείνων με πολιτικό υπόβαθρο.

Η Ρωσία θα πρέπει να απαλλαγεί επιτέλους από την ντροπή αυτή και τις τραγωδίες που βιώσαμε και είδαμε πρόσφατα. Εννοώ τον φόνο, τον θρασύ φόνο του Μπόρις Νεμτσόφ μέσα στο κέντρο της πρωτεύουσας”.

Ο Νεμτσόφ, πρώην αναπληρωτής πρωθυπουργός της Ρωσίας, έπεσε νεκρός από σφαίρες αγνώστου, ο οποίος τον πυροβόλησε το βράδυ της Παρασκευής την ώρα που περπατούσε με την σύντροφό του κοντά στην Κόκκινη Πλατεία.

Οι αρχές δεν έχουν προχωρήσει σε συλλήψεις, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο.  Νωρίτερα σήμερα όμως, ο επικεφαλής της ρωσικής Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Ασφαλείας (FSB) Αλεξάντερ Μπορτνίκοφ δήλωσε ότι από την έρευνα που διεξάγεται έχουν προκύψει αρκετοί ύποπτοι, χωρίς να δώσει περισσότερες πληροφορίες.

Σχετικά άρθρα