Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η Ελληνίδα δημοσιογράφος που εκνεύρισε τον Ολάντ

Η Ελληνίδα δημοσιογράφος που εκνεύρισε τον Ολάντ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άνγκελα Μέρκελ, Γαλλία, Γερμανία, Μαρία Δεναξά, Φρανσουά Ολάντ,

Η Μαρία Δεναξά αποκαλύπτει τον «αγώνα» που έδωσε για να υποβάλει μια ερώτηση, κατά την κοινή συνέντευξη τύπου που έδωσαν Μέρκελ και Ολάντ μετά την συνάντηση τους στο Παρίσι.

Η τελευταία ερώτηση που δέχτηκαν κατά τη συνέντευξη Τύπου οι Φρανσουά Ολάντ και Άγκελα Μέρκελ μετά τη συνάντηση που είχαν, ήταν από την ελληνίδα δημοσιογράφο Μαρία Δεναξά.

Η ερώτηση, όπως ήταν προφανές, αφορούσε το θέμα της Ελλάδας και την παραμονή της στο Ευρώ.

Ωστόσο, η ερώτηση αυτή δεν ήταν καθόλου εύκολο να γίνει, καθώς το πρωτόκολλο προέβλεπε ότι οι δύο ηγέτες θα δεχτούν μόλις 4 ερωτήσεις, 2 από γερμανούς δημοσιογράφους και 2 από γάλλους.

Μιλώντας στο δελτίο του Mega, η Μαρία Δεναξά αποκάλυψε πως όταν ζήτησε να κάνει μια ερώτηση για την Ελλάδα, εισέπραξε την άρνηση της γερμανικής πλευράς. «Ωστόσο, από την πλευρά του Ολάντ, η εκπρόσωπος Τύπου μου είπε να συννενοηθώ με τους συναδέλφους να μου παραχωρήσουν τη θέση τους».

Οι Γερμανοί έδειξαν απροθυμία, όπως εξήγησε η ελληνίδα δημοσιογράφος. Ωστόσο, οι Γάλλοι της επέτρεψαν να κάνει τη δεύτερη ερώτηση.

«Όταν έκανα την ερώτησή μου είδα το Φρανσουά Ολάντ να αιφνιδιάζεται και με έναν πολύ αυστηρό και παγερό τρόπο να μου απαντάει, αποφεύγοντας να με κοιτάξει», εξήγησε η κα Δεναξά.

Σχετικά άρθρα