Ισλαμικό ΚράτοςΛιβύη
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Οι Ουκρανοί ισχυρίζονται ότι αεροπλανοφόρο των ΗΠΑ βρίσκεται στη Μαύρη Θάλασσα

Οι Ουκρανοί ισχυρίζονται ότι αεροπλανοφόρο των ΗΠΑ βρίσκεται στη Μαύρη Θάλασσα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο Αντρέι Παρούμπι, γραμματέας του Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας και Άμυνας της Ουκρανίας, σύμφωνα με το ουκρανικό σάιτ pravda.com.ua, επιβεβαίωσε ότι το αμερικανικό αεροπλανοφόρο “Τζορτζ Μπους” (φωτο) βρίσκεται στη Μαύρη Θάλασσα, δηλαδή πλέει προς την Κριμαία, “για να προωθήσει την ασφάλεια στην περιοχή”.

Ο ίδιος φέρεται να δήλωσε: “Μπορώ να πω ότι είχα συνομιλίες με τους εταίρους μας. Αυτός είναι ένας από τους μηχανισμούς ασφάλειας στην περιοχή. Επειδή αντιλαμβανόμαστε ότι τα γεγονότα που προκαλεί η Ρωσία στην Κριμαία, που προκαλούν δηλαδή οι ρωσικές στρατιωτικές δυνάμεις, μπορούν να επιφέρουν μια σύγκρουση και πέρα από την Κριμαία”.

Είχαν προηγηθεί ουκρανικά Μέσα Ενημέρωσης που ισχυρίζονταν ότι στόλος από πλοία του Ναυτικού των ΗΠΑ, όπως το αεροπλανοφόρο “Τζορτζ Μπους”, 17 μικρότερα πλοία και τρία υποβρύχια βρίσκονταν κοντά στη Μαύρη Θάλασσα.

Οι ειδήσεις αυτές μεταδίδονται με κάθε επιφύλαξη, μιας και τις αναδημοσιεύουμε από ουκρανικά Μέσα, που έχουν κάθε λόγο να δημιουργούν κλίμα ότι έρχεται να τους “σώσει” ο στόλος…

Σχετικά άρθρα