Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Περίπου 300 εκπρόσωποι μισθοφορικών στρατών βρίσκονται στο Κίεβο

Περίπου 300 εκπρόσωποι μισθοφορικών στρατών βρίσκονται στο Κίεβο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Κίεβο, Μισθοφόροι, Ουκρανία,

Περίπου 300 “εκπρόσωποι ιδιωτικών στρατιωτικών εταιρειών”, δηλαδή εκπρόσωποι μισθοφορικών στρατιωτικών σωμάτων, βρίσκονται στην πρωτεύουσα της Ουκρανίας, Κίεβο, σύμφωνα με στρατιωτικό διπλωμάτη.

Πρόκειται για μισθοφόρους με μεγάλη εμπειρία σε συνθήκες μάχης αλλά και καταστολής εξεγέρσεων!

Οι περισσότεροι από αυτούς έχουν να δείξουν πλούσιο βιογραφικό σε χώρες όπως το Ιράκ, το Αφγανιστάν, στα Βαλκάνια και στη Συρία, σύμφωνα με την ίδια πηγή.

Η εθνικότητα των μισθοφόρων δεν αποκαλύπτεται αλλά οι περισσότεροι προέρχονται από εταιρείες των ΗΠΑ. Προσοχή, από εταιρείες των ΗΠΑ δεν σημαίνει ότι είναι και Αμερικανοί.

Υπενθυμίζουμε ότι από την αρχή της κρίσης στην Ουκρανία που οδήγησε στην εκδίωξη του προέδρου Γιανουκόβιτς, υπήρχαν πληροφορίες, που δεν διαψεύστηκαν, για ισλαμιστές μισθοφόρους που είχαν μεταφερθεί από τη Συρία και είχαν τεθεί στις υπηρεσίες του ακροδεξιού παρακράτους.

Οι νέες πληροφορίες που διαρρέονται απλώς έρχονται να προστεθούν στις προηγούμενες και ενισχύουν την αίσθηση που υπάρχει, ότι το καθεστώς του Κιέβου δεν αρκείται στη στήριξη των ναζιστικών συμμοριών, φοβάται τον ουκρανικό στρατό και αναζητά ξένους επαγγελματίες να στρατολογήσει.

Σχετικά άρθρα