Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Δήμαρχος Λονδίνου: Οι τζιχαντιστές είναι “μ….ες”

Δήμαρχος Λονδίνου: Οι τζιχαντιστές είναι “μ….ες”
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για MI5, Ιράκ, Ισλαμικό Κράτος, Λονδίνο, Μπόρις Τζόνσον, Συρία, Τζιχαντιστές,

Τα φώτα της δημοσιότητας τράβηξε πάνω του για μια ακόμη φορά ο δήμαρχος του Λονδίνου, Μπόρις Τζόνσον, για δηλώσεις του, σχετικά με τους τζιχαντιστές.

Κατά τη διάρκεια συνέντευξης, χαρακτήρισε τους τζιχαντιστές «μαλ…ες», που είναι παθιασμένοι με τα πορνό και δεν μπορούν να προσελκύσουν γυναίκες λόγω της χαμηλής αυτοεκτίμησής τους.

Ο Τζόνσον είπε ότι αυτές οι πληροφορίες αποκαλύφθηκαν στους Βρετανούς στρατιώτες που πολεμούν στο Ιράκ και τη Συρία από την ΜΙ5. Πρόσθεσε μάλιστα ότι οι περισσότεροι από τους νέους που ακολουθούν το εξτρεμιστικό μονοπάτι έχουν χαμηλή αυτοεκτίμηση.

«Αν κοιτάξει κάποιος το ψυχολογικό προφίλ των βομβιστών, θα διαπιστώσει ότι όλοι βλέπουν πορνό. Είναι κυριολεκτικά μ…ες. Κανονικοί αυνανιστές», είπε ο εκκεντρικός Βρετανός δήμαρχος, προσθέτοντας: «Βασανίζονται και αυτό έχει επιπτώσεις στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, γεγονός που είναι σύμπτωμα της αίσθησής τους ότι είναι αποτυχημένοι και ότι ο κόσμος είναι εναντίον τους. Δεν τα καταφέρνουν με τα κορίτσια και έτσι καταφεύγουν σε άλλες μορφές ικανοποίησης. Είναι απλά νεαροί άντρες που απεγνωσμένα ψάχνουν αυτοεκτίμηση, χωρίς να έχουν κάποια συγκεκριμένη αποστολή στη ζωή, που θεωρούν ότι είναι ηττοπαθείς και η επαφή τους με τον εξτρεμισμό τους κάνει να νιώθουν δυνατοί, σα νικητές».

Σχετικά άρθρα