Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Το Ισλαμικό Κράτος απειλεί να αποκεφαλίσει τον Ομπάμα

Το Ισλαμικό Κράτος απειλεί να αποκεφαλίσει τον Ομπάμα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Μπάρακ Ομπάμα, Τζιχαντιστές,

Το Ισλαμικό Κράτος απείλησε τον πρόεδρο Ομπάμα ότι θα τον αποκεφαλίσει και θα μετατρέψει τις ΗΠΑ σε μουσουλμανική επικράτεια, στην οποία θα εφαρμόζεται η Σαρία.

“Μάθε Ομπάμα, ότι θα φτάσουμε στην Αμερική. Μάθε ακόμα ότι θα σου κόψουμε το κεφάλι μέσα στον Λευκό Οίκο και θα μεταμορφώσουμε τις ΗΠΑ σε ισλαμική χώρα”, ήταν τα λόγια που είπε εκπρόσωπος του Ισλαμικού Κράτους μιλώντας στην κάμερα, λίγο πριν αποκεφαλίσει αιχμάλωτο Κούρδο αξιωματικό των Πεσμεργκά.

Δεν είναι η πρώτη φορά που το Ισλαμικό Κράτος απειλεί τον πρόεδρο των ΗΠΑ πως θα του πάρει το κεφάλι. Ωστόσο, όσο το Ισλαμικό Κράτος δεν μπορεί πλέον άλλο να επεκταθεί, εξαιτίας της στρατιωτικής βοήθειας που προσφέρουν οι ΗΠΑ στους Κούρδους και το Ιράκ, οι τζιχαντιστές προσπαθούν με τέτοιες μεγαλοστομίες να κρατήσουν ψηλά το ηθικό τους, το οποίο στα μέτωπα που μάχονται εναντίον των Κούρδων, σε βόρειο Ιράκ και Κομπάνι, βρίσκεται χαμηλά.

Σχετικά άρθρα